İstanbul'da yaşayanların korsandan ineceğini açıkladı

Taksici esnafı, Bağcılar Belediyesinin iş birliği ile birlikte bu sene dördüncüsü  gerçekleştirilen ''Taksiciler Ödül Töreni'' Haliç Kongre Merkezi içerisinde gerçekleştirildi.

İstanbul'da yaşayanların korsandan ineceğini açıkladı


Taksici esnafı, Bağcılar Belediyesinin iş birliği ile birlikte bu sene dördüncüsü  gerçekleştirilen ''Taksiciler Ödül Töreni'' Haliç Kongre Merkezi içerisinde gerçekleştirildi.

İstanbul ilinin 39 ilçesinde yer alan 150 tane taksi durağına konulduğu açıklanan sandıklarda oy  kullanmış 36.000 tane taksici, farklı kategorilerde  en başarılı isimleri  açık bir şekilde belirledi.

Oylama esnasında, Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan ''Yılın Devlet Adamı'',  Binali Yıldırım da ''Yılın Siyasetçisi'' olarak seçilmiş durumda.

TBMM Başkanvekili görevinde bulunan Celal Adan'ın da katılım gerçekleştirdiği bu tören esnasında, AK Parti'nin  İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak gösterilen Binali Yıldırım sahneye de klasik bir tane taksinin direksiyonu önünde Bağcılar Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Lokman Çağrıcı'yla beraber  girdi.

Taksici esnafının çok yoğun bir şekilde ilgi göstermekte olduğu Binali Yıldırım, salonu  doldurmuş olan taksici esnafın korsan taşımacılığın yasaklanması amacıyla yapmış oldukları isteklerine değindi.  Binali Yıldırım burada; ''Lafı uzatarak zurna yapmaya hiç bir şekilde gerek yok. İstanbullular taksiye  binecek, korsandan artık inecek.'' ifadelerine yer verdi.

Yıldırım'ın bu söylemiş olduğu sözü  ise taksiciler tarafından dakikalar boyunca alkışlandı.

Kendisinin ise taksici bir tane babanın evladı olduğunu ifade eden Yıldırım; ''Sizin hakkınız ile birlikte hukukunuzu korumak benim için en önemli görevler arasındadır. Arabalarınız  ise yollarınızda cillop gibi bir durumda olacak. Alın teriniz ile birlikte emeğinizin hakkını da  almış olacaksınız. Ancak sizden de bir isteğim bulunuyor. Müşteriyi beğenmemek, uzak veya yakın mesafe  yok. Müşteriyi başınızın üstünde taşıyacaksınız.'' ifadeleri ile konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.