Galaxy Fold modelinin ekranı hayal kırıklığı yarattı

Samsung şirketinin ilk katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonu olarak tanıtılan Galaxy Fold modelinin piyasaya çıkartılmasına bir aydan daha uzun bir zaman kaldı.

Galaxy Fold modelinin ekranı hayal kırıklığı yarattı


Samsung şirketinin ilk katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonu olarak tanıtılan Galaxy Fold modelinin piyasaya çıkartılmasına bir aydan daha uzun bir zaman kaldı. Bir çok kişi ise, yeni nesildeki premium akıllı telefon deneyimiyle alakalı olarak çok fazla sabırsızlanıyor. Lakin YouTube üzerinde paylaşılan yeni bir tane video, Galaxy Fold modelini almak amacıyla sabırsızlanmakta olanları tekrardan düşünmeleri için sevk edebilir.

Phoneoftime ismine sahip YouTube kanalı içerisinde paylaşılan bu video, Galaxy Fold modelini çalışır durumda görebilmemizi sağlamakta. Video ayrıca, AT&T kilitli durumdaki SM-F900U model numarasına sahip Galaxy Fold modelinin tasarımını çok daha detaylı bir biçimde görebilmemizi sağlamakta. Fakat görmüş olduğumuz detaylar ise, özellikle de cihazı satın alma konusunda düşüncesi olanların pek hoşuna gitmeyecek bir cinsten.

Videoya bakılır ise Galaxy Fold modeli, herhangi bir problem yaşamadan başarılı bir biçimde açılıp kapanabilmekte. Öte yandan arayüzü ise iç ve de dış ekranlar arasında problemsiz bir biçimde geçiş gerçekleştiriyor. Problem şudur ki, Galaxy Fold modelinin ana ekranı üzerinde, cihazın katlanmış olduğu hizada çok fazla belirgin bir çizgi yer alıyor.

Video aslında, Galaxy Fold modelinin ekranının problemsiz bir biçimde çalışmakta olduğunu gösterse bile 2.000 dolar değerine sahip bir telefonun ekranı üzerinde ütü izine benzeyen bir çizgi yer alması, pek çok Samsung hayranını kızdırmaya yetmiş olacaktır. Fakat bunun aslında sadece bir test ürünü mü veyahut satışa çıkartılacak perakende bir ürün mü olduğunu bilmemekte olduğumuzu hatırlatmakta yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.