Tam 500.000 tane oyuncuyu banladı

Apex Legends isimli yapım, geçmiş olduğumuz ay oyuncuların beğenisine çıkartıldı ve çok kısa bir zaman içinde rekorlar kırmayı başararak Battle Royale alanı içinde adeta zirveye oynamaya başlamış durumda.

Tam 500.000 tane oyuncuyu banladı


Apex Legends isimli yapım, geçmiş olduğumuz ay oyuncuların beğenisine çıkartıldı ve çok kısa bir zaman içinde rekorlar kırmayı başararak Battle Royale alanı içinde adeta zirveye oynamaya başlamış durumda. İlk ayını daha yeni doldurmuş olan bu oyunun ilk sezonu halen sürerken bugün yeni bir  tane daha güncelleme paylaşıldı.

Sözü edilen bu yeni güncellemeyle beraber yeni bir  tane karakter, renk körü modu içerisinde geliştirmeler, performans konusunda iyileştirmeler ve Razer Chroma özelleştirmeleri de oyuna ilave edildi. Lakin güncelleme ile gelmiş olan bu yeniliklerin önüne perde çekmiş olan farklı bir haber daha mevcut.

Respawn, oyun içerisinde hile yapmaya başvuran 500.000 taneye yakın oyuncunun hesabını hızlı bir şekilde banladı. Hile hususunda fazlası ile titiz bir şekilde davranan Respawn, oyuncularda yeni bir tane raporlama sistemini de oyun içerisine dahil etti ve gelecek dönemdeki güncellemelerde bu sistemin çok daha fazla geliştirileceğini resmen duyurdu.

Bütün bunlara ilave bir şekilde oyuna ilave edilen Razer Chroma isimli destek, Chroma teknolojisi bulunan bütün Razer ürünlerinizi oyun içerisine entegre edebilmenize de imkan sağlamış olacak. Bu  bahsi geçen özelleştirme seçeneğiyle beraber oyunda yer alan pek çok efekti, Razer ürünlerinizin aydınlatmaları ile birlikte daha keyifli bir duruma getirebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.