İyi Parti'ye İzmir ilinden istifa şoku

İYİ Parti Gaziemir içerisinde büyük bir istifa şoku yaşanmış durumda.

İyi Parti'ye İzmir ilinden istifa şoku


İYİ Parti Gaziemir içerisinde büyük bir istifa şoku yaşanmış durumda. İYİ Parti'nin Gaziemir İlçe Başkanı görevinde bulunan Beyhan Mutlu ve beraberinde yer alan 25 kişiden oluşan yönetim kurulunun üyeleri görevlerinden istifa etmiş olduklarını açıkladı. 

İstifa sonrasında da yönetim kurulu şöyle bir açıklama gerçekleşti: 

''Bizler Türkiye ile birlikte Türk Milletine daha yeni ufuklar vaat edip, Genel Başkanımız görevinde bulunan Meral Akşener hanımefendinin liderliği ile kurulmuş İYİ Partinin kurucu unsurları arasındayız. Her türden olumsuz  durumdaki koşula, çeşitli tehditlerle birlikte zorlama ve de baskılara karşın ülkemizin geleceğiyle alakalı kaygıları bulunan milletimizin çok daha müreffeh bir istikbale sahip olabilmesini amaç edinen, daha öncesinde ise siyasetsen herhangi bir şekilde aidiyeti bulunmayan binlerce sayıdaki inanmış vatandaşımızın da katkıları sayesinde kurulmuş ola İYİ Partimizin, ne kadar yazıktır ki ilk günkü kurulmuş olduğu felsefeden uzaklaştırılmaya çalışılmış olduğunu açıkça görüyoruz. 24 Haziran tarihindeki seçimlerden sonra teşkilatlarımızda yer alan kurucu unsurlarının ekseriyetiyle alakalı alınmış atamaların kararları korucularımızla beraber parti tabanımızı fazlasıyla rahatsız etmiş bir durumdadır. Üzülerek görüyoruz ki; partimizin genel merkez yönetim kademesinde yer alan isimlerden bazılarının başarısızlığı ise bu olumsuz hale gelen sonucun en önemli sebebidir. Kitlelerin partisi şeklinde, iktidara gelebilmek amacıyla kurulmuş olan ve bu yol üzerinde çok büyük bir umut haline gelen partimizin, yerel seçimler içerisinde almış olduğu sonuçta fazlasıyla düşündürücü bir durumdadır. Bizler ise İYİ Parti'den asla istifa etmemekteyiz. Beraber yola çıkmış olduğumuz ve inanmakta olduğumuz Meral Akşener’e karşı kendi menfaatlerini ön plana çıkartmış olan ve bu doğrultuda oynanmış olan çeşitli oyunlara ''dur'' diyebilmek amacıyla yalnızca parti içerisindeki ilçe başkanlığı ve de yönetim kurulu şeklindeki görevlerimizden istifa etmekteyiz.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.