Netflix platformundan Amerika'daki paket fiyatlarına zam kararı

Popüler durumdaki yayın platformlarından bir tanesi olan Netflix, Amerika Birleşik Devletleri içerisindeki abonelik ücretleri üzerinde fiyat yükseltmeye gitme konusunda bir karar aldı.

Netflix platformundan Amerika'daki paket fiyatlarına zam kararı


Popüler durumdaki yayın platformlarından bir tanesi olan Netflix, Amerika Birleşik Devletleri içerisindeki abonelik ücretleri üzerinde fiyat yükseltmeye gitme konusunda bir karar aldı. Yapılmış olan bu son fiyat değişikliğiyle beraber, yayın platformu da son 9 sene içinde Amerika Birleşik Devletleri'nde 4. defa fiyat değişikliği gerçekleştirmiş oldu.

Netflix platformunun Amerika Birleşik Devletleri içerisindeki güncel fiyatlandırması da şöyle;

Temel durumdaki paket 8.99 dolar tutarında (daha önceki fiyatı ise 7.99 dolar tutarında)
Standart  durumdaki paket 12.99 dolar tutarında ( daha önceki fiyatı ise 10.99 dolar tutarında)
Premium  durumdaki paket 15.99 dolar tutarında (daha önceki fiyatı ise 13.99 dolar tutarında)

Popüler  bir hale gelen yayın platformunun standart durumdaki paketi 2010 senesinden bu zamana kadar yaklaşık olarak %63 oranında bir artış yaşamış oldu. En ucuz  seviyedeki fiyatlandırma seçeneği olarak öne çıkan temel paket ise  2014 senesinden bu zamana kadar %12 oranında bir artış yaşamış oldu, en pahalı durumdaki paket seçeneği olarak öne çıkan premium ödeme planı da 2013 senesinden bu zamana kadar %33 oranında bir artış yaşamış oldu.

Ülkemiz içerisinde de bir hayli popüler hale gelen Netflix’in Amerika Birleşik Devletleri içerisinde yapmış olduğu fiyat güncellemelerinin bizim ülkemizi de etkileyip etkşlemeyecek olduğu halen kesin değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.