Maç izliyor gibi izlemiş olduklarını söyledi

Hazine ile Maliye Bakanı görevinde bulunan Berat Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan AK Parti Seçim Ofisi'ne bir ziyarette bulundu.

Maç izliyor gibi izlemiş olduklarını söyledi


Hazine ile Maliye Bakanı görevinde bulunan Berat Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan AK Parti Seçim Ofisi'ne bir ziyarette bulundu.

Ofisin önünde vatandaşlara da seslenmiş olan Albayrak, Tekirdağ ilinin fazlasıyla önemli ve çok güzel bir şehir olduğunu lakin kentin hizmet siyaseti içerisinde sürekli geride kalmış olduğunu ifade etti.

Tekirdağ ilinin yalan siyasetini artık tarihe gömerek hizmet siyaseti ile tanışmasının gerekli olduğunu da açık bir şekilde dile getirmiş olan Albayrak; ''Tekirdağ ili, altyapısı ile birlikte potansiyeliyle de fazlasıyla önemli bir şehrimiz ancak uzun seneler tüm kaynaklarını da çarçur edip, heba edip, bu sözü edilen kaynakları halka hizmet edebilmek amacıyla değil, birilerine peşkeş çekmek amacıyla kullanıp vatandaşlarımızın en temel durumdaki ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan dağ gibi borçlar yapıp maalesef belediyeleri bu noktaya kadar taşıyan siyaset ile karşı karşıya kalmış durumdadır.'' ifadelerine yer verdi.

Hazine ile Maliye Bakanı görevinde bulunan Berat Albayrak, 15 Temmuz tarihindeki darbe girişimi esnasında, Türkiye içerisindeki 82 milyon tane vatandaşın parti ile birlikte siyaset,  mezhep, memleket, cemiyet, meşrep,  kadın, erkek, cemaat, zengin, genç, fakir ve yaşlı hiçbir biçimde sınıf fark etmeden kendisinin, cumhuriyetin, evlatlarının,  cumhurun ve 
 de demokrasinin geleceği amacıyla meydanlara inerek bu darbecilere dimdik bir duruşla ''dur'' demiş olduğunu anımsattı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.