Mansur Yavaş verdiği sözü tuttu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakleri içerisinde 17 Eylül tarihinde işten çıkartıldığı açıklanan 10 tane personel, işlerine geri alınmış bir durumda.

Mansur Yavaş verdiği sözü tuttu


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakleri içerisinde 17 Eylül tarihinde işten çıkartıldığı açıklanan 10 tane personel, işlerine geri alınmış bir durumda. Öz Taşıma İş Sendikasının Başkanı görevinde bulunan Mustafa Toruntay, Mansur Yavaş'ın sözünü tuttuğunu ifade ederek, haksız bir şekilde işten çıkartılmış personellerin 1 Kasım tarihinden itibaren işlerine tekrardan başlamış olduğunu ifade etti.

Toruntay ayrıca sendikanın genel merkezi içerisinde gerçekleştirdiği bir açıklamasına, haksız bir şekilde işçi ve de  memurların görevlerinden atılmayacak olduğunu ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Mansur Yavaş'a teşekkürlerini ileterek başlamış oldu.

Büyükşehir Belediyesinin iştirakleri arasında yer alan BELKO ile birlikte BELKA ve  de BUGSAŞ'ta yer alan 12.500 tane üye arasından 10 tanesinin iş sözleşmesinin 17 Eylül tarihinde feshedilmiş olduğunu anımsatan Toruntay, şu şekilde konuştu;

''Sayın Mansur Yavaş'la birlikte bu  söz konusu 10 tane arkadaşımızın haksız bir şekilde işten atılmış olmasına yönelik görüşme gerçekleştirdik. Yavaş, haksız bir şekilde atılmış olmaları halinde, bu söz konusu 10 tane işçi kardeşimizin yeniden işe başlayacak olduğuna yönelik söz vermiş oldu. Başkan  görevinde bulunan Yavaş, sözünü tuttu ve de  şu anda iş kıyafetlerini giyerek aramızda yer alan 10 tane kardeşimiz, 1 Kasım tarihi içerisinde yeniden işlerinin başına geçmiş oldular.''

Üyelerinin  bütün haklarını koruyacak oldukların ıda belirten Toruntay, hep beraber üreterek ülke ekonomisine  katkı yapmayı sürdüreceklerini ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.