Melih Gökçek'ten büyük bir tepki

Ankara ilinin Büyük Şehir Belediyesinin eski Başkanı olan Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan Kemerburgaz Kent Ormanı açılışı esnasındaki konuşmalarına  açık bir şekilde yer vermiş oldu.

Melih Gökçek'ten büyük bir tepki


Ankara ilinin Büyük Şehir Belediyesinin eski Başkanı olan Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan Kemerburgaz Kent Ormanı açılışı esnasındaki konuşmalarına  açık bir şekilde yer vermiş oldu. Kent Ormanı'nın açılışının yapılmasına tepki göstermiş olan Gökçek, İmamoğlu'na oy vermiş olanlara; ''Aptal yerine koyulmuş olduğunuzun farkında mısınız? Harbiden bir yanıt verin, pişman mısınız?'' ifadelerine yer verdi.

Gökçek mesajı içerisinde şu ifadelere  açık bir şekilde yer vermiş oldu; 'Ya pes artık be. Adam; ''İmar için değil halka açıyoruz'' ifadeleriyle İstanbul ilini afişle donatmakta. Orman Bakanlığı ise; ''Burası bir orman, yasal bir şekilde zaten imara açılamamaktadır'' ifadelerine yer veriyor. Adam ise kıvırmakta; ''Bizler imara açmış olacağız demedik, bir felsefeyi anlatmaktayız. Bizler yaptık demedik ki açmaktayız dedik.'' yuh  size ya artık ya  yuh.

İmamoğlu için oy vermiş olanlara da bir sitemde bulunan Gökçek öte yandan şöyle bir soru da sordu; ''İmamoğlu için oy vermiş olan İstanbullu, aptal yerine koyulmuş olduğunuzun farkında mısınız? harbiden bir yanıt verin, pişman oldunuz mu?


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.