Meral Akşener'in restinin ardından HDP kanadından da bir yorum geldi!

İyi Parti lideri Meral Akşener'in altılı masadan çekilmesinin ardından gözler HDP'ye çevrilmişti. Konuya ilişkin bir yorumda HDP Diyarbakır Millet Vekili Sibel Yiğitalp'ten geldi. Yiğitalp sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımla Akşener'i sert bir dille eleştirdi.

Meral Akşener'in restinin ardından HDP kanadından da bir yorum geldi!

Meral Akşener'in altılı masaya çektiği rest siyaset dünyasında büyük yankı uyandırırken partilerden konuya ilişkin yorumlar arka arkaya geldi. Gözlerin çevrildiği HDP kanadından da konuya ilişkin bir paylaşım geldi.
HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda,"Meral Akşener hiçbir zaman Türkiye halklarının umudu olmadı. Gereğinden fazla rol vermeye gerek yok. Sadece kendine yakışanı yaptı" ifadeleriyle İyi Parti liderini eleştirdi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.