Muharrem İnce'den basın açıklaması yapacağını duyurdu

Sözcü Gazetesi yazarlarından biri olan Rahmi Turan'ın ''Beştepe içerisinde Erdoğan'la görüşmüş olan Muharrem İnce'dir'' şeklindeki bir açıklamada bulunmasının sonrasında iddiaları çok sert bir şekilde yalanlamış olan Muharrem İnce konuyla alakalı olarak bir basın toplantısı gerçekleştirme kararı vermiş durumda.

Muharrem İnce'den basın açıklaması yapacağını duyurdu


Sözcü Gazetesi yazarlarından biri olan Rahmi Turan'ın ''Beştepe içerisinde Erdoğan'la görüşmüş olan Muharrem İnce'dir'' şeklindeki bir açıklamada bulunmasının sonrasında iddiaları çok sert bir şekilde yalanlamış olan Muharrem İnce konuyla alakalı olarak bir basın toplantısı gerçekleştirme kararı vermiş durumda. Yarın saatler 13:00'ı gösterirken toplantı yapacak olduğu konusunda bir duyuruda bulunan İnce; ''Yalova Merkez'de yer alan Elmalık köyü içerisindeki evimde sürece yönelik kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla talep eden gazetecinin istekleri soruyu sorabilecek oldukları bir basın toplantısı gerçekleştireceğim'' ifadelerine yer verdi.

Ne Yaşanmıştı?

Sözcü gazetesinin yazarlarından biri olan Rahmi Turan geçtiğimiz günlerde; ''Beştepe içerisinde Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüş CHP'li'' başlığına sahip yazısı üzerinde, bir tane Cumhuriyet Halk Partisi vekilinin Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Erdoğan'la gizli bir şekilde  görüşme yaptığını ileri sürdü. Turan öte yandan Erdoğan'ın adı gizli tutulmakta olan CHP'liye ''genel başkan olmasının gerekli olduğunu ifade etti'' şeklindeki bir iddiayı da ortaya attı.

Bahsi geçen bu iddiayı Cumhurbaşkanlığına ait kaynaklar kesin bir dille yalanladı. Turan da bunun hemen sonrasında söz konusu kişinin Muharrem İnce olduğunu açık bir şekilde ifade etti. Muharrem İnce ise bu görüşmeyle alakalı iddialarını kesin bir şekilde yalanladı. Hemen sonrasında ise Rahmi Turan yapılan tepkilerden sonra bu bilgiyi Talat Atilla'dan almış olduğunu ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.