Rakamlarla açıklama yaptı

İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu; ''Yılbaşından bu zamana kadar toplamda 433 tane teröristi yalnızca Türkiye'nin içinde etkisiz duruma getirdik.'' ifadelerine yer verdi.

Rakamlarla açıklama yaptı


İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu; ''Yılbaşından bu zamana kadar toplamda 433 tane teröristi yalnızca Türkiye'nin içinde etkisiz duruma getirdik.'' ifadelerine yer verdi.

Bakan  görevindeki Soylu, Kağıthane'de yer alan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi içerisinde Çatalzeytin  Spor Kulübü'nü ziyaret edip, vatandaşlar ile burada muhabbet etti. Kendine hediye edilmiş olan  Örnektepe Çatalzeytinliler Birliği'nin atkısını da takmış olan Soylu, vatandaşlarla burada da fotoğraf  çektirdi.

Soylu ayrıca, bu sabah bir tanesi turuncu liste içerisinde yer alan 2 tane teröristin Siirt ili içerisinde  etkisiz duruma getirilmiş olduğunu, 4 tane teröristin ise Batman ili içerisinde bir sığınağın içinde  yakalanmış olduğunu ifade etti. Soylu, Batman ili içerisinde yakalanmış olan teröristlerden bir tanesinin geçtiğimiz  sene 8 tane jandarmanın şehit düşmüş olduğu saldırının faili olduğuna da vurgu yaptı.

''Bir şekilde o teröristler nereye saklanır ise saklansın, Cumhurbaşkanımızın  de demiş olduğu gibi inlerine giderek evlatlarımız onları orda bularak gereği neyse yerine  getirmekte. Bu denlik açık ve fazlası ile net. Yılbaşından bu zamana kadar toplamda 433 tane teröristi  yalnızca Türkiye'nin içinde etkisiz bir duruma getirmiş olduk. Şimdi  ise dağlar içerisinde 600 tanenin az  üstünde terörist kalmış durumda. Bu denli de basit. Nerden geldik? 1990 ila 2000'li  seneler içerisinde 12 ila 15.000 tane terörist bulunuyordu. PKK denilmekte olan terör örgütünün ismini bir daha hiç bir şekilde  anılmayacak, o kadar büyük darbeler indirmekteyiz, indirmeyi sürdüreceğiz. Ülkemizin  huzuru ile birlikte birliğinin, beraber olmasının, kardeşliğinin, büyümesinin ve çocuklarımızın  geleceğini çalmakta olanlara ve  ayrıca maliyet yükleyenlere de  hesabımızı sorduk ve sormayı sürdüreceğiz.''
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.