PUBG oyununa yeni bir tane rakip geldi

Aslında içimiz  ve dışımız ''battle royale'' temasına sahip oyunlar ile dolmuş gibi görünüyor olsa da aslına bakılırsa piyasa içerisinde çok ciddi bir boşluk bulunuyor.

PUBG oyununa yeni bir tane rakip geldi


Aslında içimiz  ve dışımız ''battle royale'' temasına sahip oyunlar ile dolmuş gibi görünüyor olsa da aslına bakılırsa piyasa içerisinde çok ciddi bir boşluk bulunuyor. Fazlasıyla ciddi bir atmosferi bulunan, Fortnite benzerindeki cel-shade grafiklere sahip olmayan, buna rağmen herhangi bir şekilde ücret ödemesi yapılmadan da oynanabilme özelliğine sahip battle royale oyunu arayan oyunculara özel bomba gibi  bir haberimiz bulunuyor: Apex Legends isimli oyun Xbox One konsolu ile birlikte PS 4 konsolu için aynı anda yayınlanmış durumda.

Eğerki Titanfall isimli oyunu ayıla bayıla  bir şekilde oynayanlardansanız, bu  yeni gelen oyundan  çok daha iyi bir alternatifiniz olamazdı zira bu oyun, Titanfall isimli oyunun multiplayer modları ile neredeyse aynı durumda. Aynı öteki EA Games şirketine ait olan oyunlarda yer aldığı gibi Origin üstünden paylaşılmış olan bu yapıma hiçbir  şekilde ücret ödemesi yapmadan kolayca sahip olabilirsiniz.

Oyun ayrıca, bir tane YouTube yorumu içerisinde söylenmiş olduğu gibi adeta Eminem'in bir albümüne benzer şekilde piyasaya düşmüş oldu. Kimsenin beklememekte olduğu ve ani bir şekilde paylaşılmış olan bu oyunu denemek amacıyla origin hesabınıza giriş yaparak  bahsi geçen oyunu deneme şansına erişebilirsiniz..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.