S-400 ile alakalı açıklama yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Devlet Bahçeli, ''Türkiye S-400'leri  alacak ve de hızlı bir şekilde  konuşlandırmış olacaktır. Bu iş tamamen bitmiş, konu  ise kapanmıştır.

S-400 ile alakalı açıklama yaptı


Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Devlet Bahçeli, ''Türkiye S-400'leri  alacak ve de hızlı bir şekilde  konuşlandırmış olacaktır. Bu iş tamamen bitmiş, konu  ise kapanmıştır. Gerisini Amerika Birleşik Devletleri'nin  düşünmesi gereklidir. F-35 uçaklarını vermeyiz diye konuşanlar, günü geldiği zaman bir Türk mucizesi ile de  inşallah tanışmış olacaklar, milli silahlarla birlikte uçakların da tamamı ile kendi olanak, akıl,  zeka ve de  bilgimizle yapılmış olduğunu niyazım odur ki, görmüş olacaklardır. Bu yetenek bizde bulunmaktadır.'' ifadelerine yer verdi.

Bakırköy ilçesinde yer alan bir otel içerisinde muhtarlar ile kahvaltı programı esnasında bir araya  gelmiş olan Bahçeli, İstanbul ili içerisinde fedakar bir şekilde görev yapmakta olan, demokrasi mücadelesi ile öne  çıkmayı başaran 961 tane muhtara en iyi dileklerini sunmakta olduğunu ifade etti.

İstanbul' ilinin hem bir Türk ile İslam kenti hem ise çok büyük bir dünya markası  haline geldiğini ifade eden Bahçeli sonrasında ise; ''bütün gözler de artık buradadır. Bütün dikkatler buraya  çevrilmiş bir durumdadır. İstanbul denildiği zaman bizim aklımıza ihtişam gelmekte ancak muhasım odakların  akıllarına ise intikam ile birlikte bozgun ve de çöküş gelmektedir. İstanbul denildiği zaman milli hafızalar içerisinde  muzaffer anılar canlanmaktadır, bu duruma karşılık haçlı emellerinin uykuları kaçmaya başlar, zalim  ile birlikte habis çevrelerin de  hayalleri kararmaya başlar. Şu an içerisinde dünyanın gizli durumdaki gündemi  İstanbul ili içerisindeki seçimin akıbetinin  tam olarak ne olacağı, sonucunun nasıl şekillenecek olduğudur.'' ifadeleri ile konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.