Vivo Z1 Pro modeliyle alakalı yeni bilgiler gün yüzüne çıktı

Vivo  şirketinin Z1 Pro modeliyle alakalı daha resmi bir şekilde piyasaya çıkartılma tarihi bulunmamasına karşın telefon yakın bir zaman içinde Flipkart’ta satışa sunulmuş olacak.

Vivo Z1 Pro modeliyle alakalı yeni bilgiler gün yüzüne çıktı


Vivo  şirketinin Z1 Pro modeliyle alakalı daha resmi bir şekilde piyasaya çıkartılma tarihi bulunmamasına karşın telefon yakın bir zaman içinde Flipkart’ta satışa sunulmuş olacak. Telefon, ön kısmında ekrana gömülü  bir durumdaki bir kamerayla ve arka kısmında ise 3  tane kamerayla beraber gelmiş olacak. 

Telefonun tasarımı ile alakalı olarak buraya kadar aslında bir şeyler bilmekteydik fakat bugün Flipkart içerisinde gözükmeye başlayan bir reklam ile daha çok şey öğrenebilme şansımız oldu. Vivo Z1 Pro modeli, Snapdragon 710 SoC isimli işlemcinin çok daha yenilenmiş bir kopyası olarak karşımıza çıkan Snapdragon 712 isimli işlemciye sahip olarak gelecek. Söz konusu bu durum, aynı zaman içerisinde Z1 Pro modelinin Çin içerisinde çıkmış olan versiyonu şeklinde kabul gören Vivo Z5X modelinden az daha değişik olduğu anlamına gelmekte. Buna ilave bir şekilde Z5X  modeli 16 MP'lik bir selfie kamerasına sahip durumdayken, Z1 Pro modeli ise tam olarak  32 MP’lik özelliğe sahip bir ön kamerayla gelecek.

Bunun haricinde ise, telefon 5.000 mAh gücündeki  bir bataryayla gelmiş olacak. 3'lü kamera sistemiyle alakalı olaraksa bilgilerimiz çok daha kısıtlı. Halen cihaz üzerinde hangi sensörlerin 3'lü kamera kurulumunu oluşturacak olduğunu kesin bir şekilde bilmemekteyiz. Dual Engine  isimli hızlı şarj da resmi bir şekilde onaylandı ve tüm bu özelliklere sahip durumda bulunan bu telefon, Hindistan içerisinde 1.435 Türk Lirası tutarı gibi çok ucuz bir fiyat ile satılmakta. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.