Oyun deneyimini ekranı sayesinde üst seviyelere taşımakta

Dokunmatik ekran üzerinde oyun oynamak her ne kadar öteki platformlara bakıldığı zaman çok daha zorlayıcı bir durumda olsa bile kullanılmış olan teknolojilerden bazıları mobil platform üzerindeki oyunlarda öteki oyunculara karşı da çok büyük bir  üstünlük sağlamakta.

Oyun deneyimini ekranı sayesinde üst seviyelere taşımakta


Dokunmatik ekran üzerinde oyun oynamak her ne kadar öteki platformlara bakıldığı zaman çok daha zorlayıcı bir durumda olsa bile kullanılmış olan teknolojilerden bazıları mobil platform üzerindeki oyunlarda öteki oyunculara karşı da çok büyük bir  üstünlük sağlamakta. Bu teknolojilerden bir tanesi de Xiaomi şirketinin üst segmentlere hitap etmekte bulunan oyuncu telefonlarından biri olan Black Shark 2 isimli modelin ekranı üzerinde kullanılmakta.

Cihazın ekranı üzerinde yer alan basınca duyarlı  durumdaki sensörlerle birlikte Black Shark 2 isimli model, MagicTouch ismini vermiş olduğu teknolojisini kullanabilmeyi de olanaklı kılmakta. Apple şirketinin akıllı telefon serisinden biri olan iPhone'lar üzerinde çok uzun bir  zamandan beri yer alan 3D Touch isimli özelliğe çok fazla benzerlik gösteren MagicTouch'la beraber kullanıcılar PUBG Mobile benzerindeki oyunlar esnasında ekranı döndürme esnasında parmaklarını ekrana çok bastırdıkları zaman hemen ateş edebilmekteler.

Düşmanı gördüğünde parmağı ekran üzerinden kaldırıp ateş tuşuna götürene kadar geçmiş olan zamanın fazlasıyla önemli bir durumda bulunduğu PUBG Mobile ile birlikte benzeyen aksiyon oyunları içerisinde MagicTouch, bu kapsamda  kullanıcılara çok büyük bit basitlik sağlamış oluyor. MagicTouch isimli özelliği aktif bir duruma getirmek amacıyla da kullanıcıların tek yapmaları gerekli olan şey oyun açık haldeyken ekranın sağ üst kısmına parmaklarını tutarak orta kısma doğru hızlı bir biçimde sürüklemeye devam etmek.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.