TV programıyla alakalı hazır olduklarını açıkladı

Cumhur İttifakı'ndan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan  Adayı olarak gösterilen Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak öne çıkarılan Ekrem  İmamoğlu'yla ortak televizyon programına yönelik olarak;

TV programıyla alakalı hazır olduklarını açıkladı


Cumhur İttifakı'ndan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan  Adayı olarak gösterilen Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak öne çıkarılan Ekrem  İmamoğlu'yla ortak televizyon programına yönelik olarak; ''Mahir Bey Cumhuriyet Halk Partisi'yle görüşme yaptı, Genel  Başkan Yardımcısıyla onlar da Sayın Genel Başkan  görevindeki Kemal Bey’e aktarmışlar. Kemal  Bey ise buna izin vermiş.'' ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı görevinde bulunan Binali Yıldırım Yıldırım, farklı programlara katılmak amacıyla gelmiş olduğu Sivas ili içerisinde,  Belediye Başkanı  görevinde bulunan Hilmi Bilgin'i makamı içerisinde ziyaret etti.

Ziyaretin hemen sonrasında basın mensuplarının da sorularını cevaplamış olan Yıldırım,  bayramın bayram tadında fazlasıyla güzel bir şekilde geçmekte olduğunu, hemşehrileriyle bir araya gelip  bayramlaşmış olduklarını ifade etti.

Yıldırım, basın mensupları tarafından sorulan; ''Ailenize ile birlikte sevdiklerinize zaman  ayırabiliyor musunuz?'' şeklindeki soruya cevap olarak; ''Bayramdaki ilk günü bizim bir adetimizdir, büyükler  evlerinde otururlar. Küçükler ise onlara ziyaret için gelir. Bayramlaşmalar bu şekilde yapılır. Hatta arife  gününde ise mezarlık ziyaretleri yapılır. Bizlerde aynılarını yaptık. Eskiden bizler sürekli giderdik,  şimdi  ise bizim gençler yetişmeye başladı ve  onlar bize gelmekte. Dün ise  bayramlaşmaları gerçekleştirdik.  Ailenin tüm fertleri ile de bayramlaştık. İstanbullular ile bayramlaştık. Şimdi ise  memleketime bir geldim. Yiğidoların memleketi  olan Sivas iline geldim. Sivas ili içerisinde  hemşehrilerimizle bayramlaşmaktayız. Bundan sonrasında ise birkaç tane ile daha gideceğiz.'' şeklinde bir yanıt verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.