Skype Mobil sürümü için ekran paylaşma özelliği duyuruldu

15 sene öncesinde yaşamımıza girmiş olan Skype'ı piyasaya çıkartan Microsoft şirketi, görüntülü sohbet uygulamasına özel olarak çalışmalarını devam ettirmekte.

Skype Mobil sürümü için ekran paylaşma özelliği duyuruldu


15 sene öncesinde yaşamımıza girmiş olan Skype'ı piyasaya çıkartan Microsoft şirketi, görüntülü sohbet uygulamasına özel olarak çalışmalarını devam ettirmekte. Geçmiş olduğumuz sene Skype uygulamasının masaüstü sürümüne özel olarak getirilmiş olan güncelleştirmeyle beraber Skype uygulamasına ekran paylaşma özelliği gelmişti. Aradan geçmiş olan 1 senenin sonrasında ekran paylaşım özelliği biraz daha genişletilmiş oldu ve bundan böyle Android işletim sistemi ile iOS işletim sistemleri üzerinde kullanılmakta olan Skype uygulamaları da ekran paylaşım özelliğine kavuşmuş oldu.

Getirilmiş olan ekran paylaşım özelliğiyle beraber Skype kullananlar, ekranlarını Skype üstünden paylaşabiliyor olacaklar ve böylelikle gerekli olduğu noktalarda kullanıp işlerini de çok daha basit bir biçimde halledebiliyor olacaklar.

Skype uygulamasının mobil sürümlerine getirilmiş olan yenilikler ise yalnızca ekran paylaşımı da değil. Microsoft şirketi, Skype uygulamasının genel görümü üzerinde de bir takım değişiklikler gerçekleştirdi. Bu söz konusu değişikliklerle beraber kullanıcıların görüntülü sohbet esnasında ekranı çok daha verimli bir biçimde kullanmaları da istenmiş durumda bulunmalı ki örnek olarak hoparlör simgesi sağ üst kısma alınmış. Yapılmış olan açıklamalar içerisinde de zaten söz konusu bu duruma vurgu yapılıp, Skype uygulamasını hareket durumunda kullanmakta olan kişilerin, yenilenmiş olan bu arayüzü kullandıkları esnada hiç  bir şekilde zorlanmayacakları da belirtildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.