BİM'den uygun bir fiyatla LG K9 modeli sürprizi

BİM marketler zincirinin tarafından satışa çıkartılacak teknolojik ürünlerinden bir başkası daha kesinleşmiş halde.

BİM'den uygun bir fiyatla LG K9 modeli sürprizi


BİM marketler zincirinin tarafından satışa çıkartılacak teknolojik ürünlerinden bir başkası daha kesinleşmiş halde. Toptan fiyatına perakende  bir şekilde satış zinciri olan BİM, uygun fiyatla birlikte LG K9  modelindeki akıllı telefonla karşımıza çıkmış olacak. 

K9 modeli, BİM mağazaları içerisinde 4 Ocak tarihinden itibaren satışa çıkmış olacak. Ürünün  satış fiyatı da 999 Türk Lirası şeklinde belirlenmiş bir halde.

LG K9  modelinin özellikleri pek çok kullanıcı için fazlasıyla yeterli bir düzeyde desek yanlış olmaz. Ürün içerisinde 5 inç  büyüklüğe sahip 720 x 1280 piksellik çözünürlük sunan IPS LCD özelliğe sahip bir ekran bulunmakta. 4 çekirdekli  özelliğe sahip 1.4 GHz hızla çalışan Snapdragon 210 isimli bir işlemci, 2 GB'lık bir RAM ve 16 GB'lık bir dahili depolaması da başlıca özellikleri arasında yer alıyor. MicroSD kartla birlikte depolama kapasitesini 32 GB’a kadar yükseltebilmeniz de olanaklı.

Çıkartılabilir  bir yapıda bulunan 2500 mAh kapasitesine sahip bir bataryadan güç almış olan K9 modeli, Android 7.1.2 isimli işletim sistemiyle kutudan çıktığı esnada Wi-Fi (802.11 b, g, n) ile birlikte Bluetooth 4.2 ve USB 2.0 benzerindeki bağlantı teknolojilerine sahip bir durumda bulunduğunu da özellikle belirtmekte yarar var.

Bu hariç olarakta bir farklı indirimli bir ürün daha sunacak olduğu açıklanan BIM, tarafından paylaşılan broşüre bakılırsa, 4 Ocak Cuma gününde ayrıca 79 Türk Lirası tutarından Xiaomi şirketinin 10.000 mAh gücüne sahip taşınabilir durumdaki bataryasını da satacak olduğu duyuruldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.