Yıldırım park ücretine değindi

AK Partinin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak gösterilen Binali Yıldırım, araç ile otogara gerçekleştirilen giriş ve çıkışlarda vatandaşlardan 25 dakikalık bir zaman ücret alınıyor olmasına yönelik şikayetler aldığını ifade ederek;

Yıldırım park ücretine değindi


AK Partinin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak gösterilen Binali Yıldırım, araç ile otogara gerçekleştirilen giriş ve çıkışlarda vatandaşlardan 25 dakikalık bir zaman ücret alınıyor olmasına yönelik şikayetler aldığını ifade ederek; ''Şimdi  ise sizden bir şey talep ediyorum. Vatandaşlar, ''Otogara giriyoruz. 25 dakikalık bir zaman bizden para alıyorlar'' şeklinde şikayet ediyor. Bu alınan parayı tamamen kaldıralım mı? Söz veriyor musunuz? Mademki, sizler bu konuda söz verdiniz. Sizler isteyin bende yapayım. İşte herşey bu kadar.'' ifadelerine yer verdi.

Yıldırım, Bayrampaşa'da yer alan bir otelde gerçekleştirilen ''15 Temmuz Demokrasi  Otogarı Esnafıyla Buluşma'' isimli programa katılım gerçekleştirdi.

Burda konuşma gerçekleştiren Yıldırım, seçim çalışmalarının başlamış olduğu günden bu zamana kadar  ulaşım sektörüne hizmet vermekte olan esnafla bir araya gelmeye devam ettiğini de söyledi.

Otobüs esnafının problemlerini yakından bilmekte olduğunu da açık bir şekilde dile getirmiş olan Yıldırım;  ''Hizmet anlayışım içerisinde vatandaşa karşın bir çalışma şekli bulunmamaktadır. Otobüsçülük fazlasıyla zor   olan bir iştir. İnsanlar, canlarını sizlere emanet etmekteler. Sizlerin ise bu sorumluluğun  farkında bulunduğunuzu çok iyi biliyorum. 15 sene içinde Türkiye'nin altyapısıyla birlikte  yollarını o kadar güzel  bir şekilde yaptık ki altyapı üzerinde Türkiye 39. sıradayken 9. sıraya  yükselmiş oldu. 15 senede ise 30 sıra yükselmiş oldu. Bugün bölünmüş  durumdaki yollar, yaşamda kurtarmakta.'' ifadeleri ile konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.