O futbolcuyla alakalı soruşturma başlatılmış durumda

Şanlıurfa ili içerisinde gerçekleşen Şanlıurfa Gençlerbirliği ile Siverek Belediyespor karşılaşması esnasında taraftara sinirlenmiş olan bir futbolcu tribünlere karşı cinsel organını çıkartarak gösterdi.

O futbolcuyla alakalı soruşturma başlatılmış durumda


Şanlıurfa ili içerisinde gerçekleşen Şanlıurfa Gençlerbirliği ile Siverek Belediyespor karşılaşması esnasında taraftara sinirlenmiş olan bir futbolcu tribünlere karşı cinsel organını çıkartarak gösterdi. Amatör Spor Kulüplerinin Federasyonu, yaşanan bu olayla alakalı olarak özel bir soruşturma başlatmış durumda.

Elde edilen bilgilere bakılır ise olay, geçmiş olduğumuz cumartesi gününde kentte gerçekleşen Şanlıurfa Gençlerbirliği ile Siverek Belediyespor karşılaşması esnasında yaşandı. Süper Amatör Lig içerisinde şampiyonluk mücadelesi vermekte olan 2 takım Eyyübiye Yenice Stadı içerisinde saatler 15:00'i gösterirken karşı karşıya geldi. Maç ise 0 - 0'lık bir skorla bitti. Maçın sona ermesi ile birlikte Siverek Belediyespor 1 puanlık fark ile şampiyon olmayı başardı.

Taraftarlar ise, Şanlıurfa Gençlerbirliği kulübünün 5 numaraya sahip futbolcularından Mahmut Onur Toprak'a tepki göstermekteyken futbolculardan Mahmut Onur Toprak ise saha içerisinde Siverek taraftarının yer aldığı tribüne doğru yönelip şortunu indirdi ve onlara cinsel organını gösterdi. Yaşanmış olanlar karşısında şoke olmuş durumdaki seyirciler ise  o anları cep telefonuyla kayıt altına aldı.

Olayın yaşanmasının sonrasında Siverek Belediyespor Taraftar Derneğinin Başkanı görevinde bulunan Onur İşbilen, Amatör Spor Kulüplerinin Federasyonu'na görüntülerle birlikte bir şikayet gerçekleştirdi. Şikayeti kabul etmiş olan federasyon, bu konuyla alakalı soruşturma başlattı. Olayla alakalı olarak soruşturma devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.