YSK ile alakalı açıklama yaptı

AK Parti'nin  İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı  olarak öne çıkan Binali Yıldırım, İstanbul ili içerisinde 31 Mart Yerel Seçimleri esnasında usulsüzlük yapılmış olduğu  iddiasıyla sandık kurulunun başkan ve de üyeleri hakkında başlatılmış olan soruşturma esnasında 43  tane şüphelinin FETÖ'yle irtibatının belirlenmesine yönelik olarak

YSK ile alakalı açıklama yaptı


AK Parti'nin  İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı  olarak öne çıkan Binali Yıldırım, İstanbul ili içerisinde 31 Mart Yerel Seçimleri esnasında usulsüzlük yapılmış olduğu  iddiasıyla sandık kurulunun başkan ve de üyeleri hakkında başlatılmış olan soruşturma esnasında 43  tane şüphelinin FETÖ'yle irtibatının belirlenmesine yönelik olarak; 'YSK'nin kararını tam olarak  neyin etkileyecek olduğu, neyin etkilemeyecek olduğunun değerlendirilmesi hiç bir şekilde bizim işimiz değildir. Seçimden hemen sonrasında partimiz konuyla alakalı tespitleri ile birlikte delillerini YSK'ya hızlı bir şekilde teslim etti. zannetmekteyimki onunla alakalı yapılmış olan tüm çalışmalar da bitirildi.  Yarın itibariyle bir karar verilmiş bulunacak. Bu süreç içinde YSK'ye yönelik olarak orda görev yapmış  hakimlere yönelik çok daha acımasız eleştirileri de hiç bir şekilde doğru bulmamaktayım. Hakimin vermiş olduğu karar kanunlardır. Tehditler ile hiç bir şekilde karar değiştirmez. Önünde yeralan kanuna bakarak kararını verir.  Verilecek olan  karar ise herkes için bağlayıcı bir durumdadır. Hayırlısı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Yıldırım, vatandaşların da ramazanını tebrik edip, ramazanın kardeşlik ile birlikte birlik ve de beraberlik ayı olduğunu açık bir şekilde ifade etti. Bu ramazanın ise ülkenin huzuru ile birlikte kardeşliğine ve beraberliğine yarar sağlaması dileğinde bulunan Yıldırım ayrıca; ''Son günler içeriisnde  bölücü terör örgütü tarafından kahraman Mehmetlerimize yönelik şiddet faaliyetleri içerisinde de bir  artış görülmekte. Bu manevi ay içerisinde kahramanlarımız ile birlikte Mehmetlerimize yönelik gerçekleştirilmiş olan bu terör  olaylarını da lanetle kınamaktayız. Ülkemizin birliğiyle birlikte beraberliği için her zaman  olduğundan çok daha fazla arzu ve de istekli durumda bulunduğumuzu da ifade etmek istemekteyim.'' ifadeleri ile  konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.