Blizzard şirketinin planları çok büyük

24 Mayıs 2016 tarihi içerisindeki çıkışından hemen sonra bir zaman boyunca çok büyük bir ses getirmeyi başaran ve e-spor alemi içerisindeki en büyük oyuncu kitlesini de kendine çekmiş durumdaki Overwatch, son dönemler içinde gündemde kendisine hiç bir şekilde yer bulamamakta.

Blizzard şirketinin planları çok büyük


24 Mayıs 2016 tarihi içerisindeki çıkışından hemen sonra bir zaman boyunca çok büyük bir ses getirmeyi başaran ve e-spor alemi içerisindeki en büyük oyuncu kitlesini de kendine çekmiş durumdaki Overwatch, son dönemler içinde gündemde kendisine hiç bir şekilde yer bulamamakta. Ancak oyunun geliştiricilerinden Activision Blizzard şirketi de sahibi olduğu büyük planlar sayesinde bu durumu değiştirme konusunda oldukça istekli.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Blizzard şirketinin patronu olan J Allen Brack, yatırımcılarla birlikte gerçekleştirilen bir ''kazanç çağrısı'' esnasında gerçekleşmiş olan konuşmasının içeriğinde ''Geçtiğimiz senenin son çeyreğine bakıldığında Overwatch evreniyle alakalı beslemiş olduğumuz çok büyük hırslarımızın yer aldığını ve zaman içinde bunların nasıl gelişebilecek olduğunu da konuşmuştum. Overwatch ise, Blizzard şirketi için çok büyük bir ayrıcalıktır. Kaynaklarımız ile birlikte dikkatimizi, Overwatch'u geliştirme konusunda adamaya da devam etmekteyiz. Böylelikle oyunun topluluğu ile birlikte ayrıcalığını  da zaman içerisinde büyütmekteyiz'' ifadelerine yer verdi.

Konuşması esnasında 2019 ile birlikte 2020 senelerinin içinde; yeni gelecek karakterler ile beraber yeni haritaların ve yeni deneyimlerin Overwatch isimli oyuna ilave eidlmesinin devam edeceğini de ifade eden Brack, Overwatch isimli oyunu geliştirmeye devam etme esnasında farklı önemli bir iş üstünde de olduklarını ifade etti. Oyuncular da burdan, yeni bir Overwatch oyununun gelmekte olabileceği fikrini  açık bir şekilde ortaya çıkarttı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.