1 Sene için kiralama kararı aldılar

Udinese kulübünü çalıştırmakta bulunan Galatasaray Spor Kulübünün eski teknik direktörü Igor Tudor'un listesinde birinci sırasına koymuş olduğu Dorukhan Toköz ile alakalı transfer çok büyük bir seviyede gerçekleşmiş oldu.

1 Sene için kiralama kararı aldılar


Udinese kulübünü çalıştırmakta bulunan Galatasaray Spor Kulübünün eski teknik direktörü Igor Tudor'un listesinde birinci sırasına koymuş olduğu Dorukhan Toköz ile alakalı transfer çok büyük bir seviyede gerçekleşmiş oldu. 2 Kulübün arasında devam eden görüşmeler esnasında İtalyanlar 7 milyon Euro tutarından kapıyı açtılar. Fakat Beşiktaş Spor Kulübü ''10 milyon Euro tutarında talep ediyoruz'' dediğinden dolayı taraflar anlaşma sağlayamadı. Pazarlıkların sonrasında da Udinese söz konusu teklifini 8 milyon Euro tutarına kadar çıkarttı fakat bu tutar da hiç bir şekilde kabul edilmedi. Udinese kulübü ise yeni teklifini 9 milyon Euro tutarında masaya  tekrardan getirdi ve büyük bir seviyede anlaşma sağlanmış oldu. Artık imzayla alakalı olarak son detaylar görüşülmeye başlanacak.


Geçmiş olduğumuz sezon başlarken Eskişehirspor Kulübünden 800.000 Türk Lirası tutarındaki yetiştirme bedeliyle beraber kadrosuna katmış olduğu Dorukhan ile alakalı Udinese Kulübüyle tam tamına 9 milyon Euro (Yaklaşık  olarak 57 milyon 600.000 Türk Lirası) tutarında el sıkışmış durumdaki Beşiktaş Spor Kulübü, çok önemli bir işe daha imza atmış bir durumda. Eskişehir Kulübüne ödemiş olduğu rakamın yaklaşık olarak 72 katı tutarındaki bir ücrete genç yıldızını Udinese Kulübüne satmış olan yönetim, kasaya giriş yapacak para ile beraber transfere hız vermiş olacak.


Beşiktaş Spor Kulübü, Eskişehirspor Kulübünden transfer etmiş olduğu Dorukhan Toköz'ün alternatif oyuncusunu da tekrar aynı kulüpten bulmuş durumda. Beşiktaş Spor Kulübü, 20 yaşında bulunan genç orta sahalardan Mehmet Özcan ile alakalı Eskişehirspor Kulübüne 500.000 Euro tutarında bir bonservis bedeli önerisinde bulunarak, gelecek cevabı beklemeye geçmiş durumda. Haziran 2021 tarihine kadar sözleşmesi yer alan Mehmet, Eskişehir Kulübünün forması ile 37  tane maça çıkmış durumdayken, 2 tane de asist yapmayı başardı.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.