Amazon Music hızlı bir şekilde yükseliyor

2007 senesi içerisinde halka açık  bir şekilde beta sürecini başlatmış olan ve o günden bu zamana kadar kullanılmayı sürdüren Amazon Music isimli platform, öteki firmalara bakıldığında çok daha iyi bir yükselme sergilemekte.

Amazon Music hızlı bir şekilde yükseliyor


2007 senesi içerisinde halka açık  bir şekilde beta sürecini başlatmış olan ve o günden bu zamana kadar kullanılmayı sürdüren Amazon Music isimli platform, öteki firmalara bakıldığında çok daha iyi bir yükselme sergilemekte. Üstüne üstlük bu yükseliş, Apple Music platformunun tahtına göz dikebilecek kadar önemli boyutlara çıkmış durumda.

MIDiA Research adına sahip bir araştırma firması tarafından paylaşılan son verilere bakılır ise Amazon Music isimli platform, yalnızca geçmiş olduğumuz sene içinde kullanıcılarının sayısını %70 seviyesinde artırmayı başarmış oldu. Böylece söz konus ubu platformun toplamda yer alan kullanıcısılarının sayısı da 32 milyon taneye kadar ulaşmış oldu. Bu söz konusu kullanıcı sayıları ise bu platformun, en fazla kullanımı gerçekleştirilen 3. çevrim içi özelliğe sahip şarkı dinleme servisi olabilmesi anlamını taşıyor.

Spotify platformu  %25'lik bir kullanıcı artışı ile  birlikte bugün, 100 milyon kullanıcı tarafından aktif bir şekilde kullanılmakta ve dünya üzerindeki en fazla kullanımı gerçekleştirilen çevrimiçi  özelliğe sahip şarkı dinleme platformu olarak öne çıkıyor. Apple Music isimli platformda 50 milyon tane aktif kullanıcıya sahip ve en fazla kullanımı gerçekleştirilen 2. şarkı platformu olarak öne çıkmakta. Amazon Music platformu ile aralarında yer alan fark gitgide azalma gösteriyor ve Amazon şirketinin bu hızlı bir şekilde yükselmesi sürerse Apple Music platformunun sıralama üzerindeki yeri gerilemiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.