Xiaomi şirketi Mi A3 serisiyle alakalı duyuru yaptı

Xiaomi şirketi, Twitter platformu üstünden yapmış olduğu paylaşım ile beraber Mi A3  modeli ve Mi A3 Lite modelinde yer alan cihazlarını ilk kez resmi bir şekilde tanıttı.

Xiaomi şirketi Mi A3 serisiyle alakalı duyuru yaptı


Xiaomi şirketi, Twitter platformu üstünden yapmış olduğu paylaşım ile beraber Mi A3  modeli ve Mi A3 Lite modelinde yer alan cihazlarını ilk kez resmi bir şekilde tanıttı. Xiaomi şirketinin Küresel Sözcüsü görevinde bulunan Donovan Sung, Mi A2 isimli seriye değinip hayranların beklemekte olduğu yeni nesil  bazı özelliklerin Mi A3 isimli seride yer aldığını ifade etti.

Edinmiş olduğumuz bilgiler arasından öğrendiklerimiz ise;  Xiaomi Mi A3 modeli içinde Snapdragon 730 isimli işlemciye yer verirken Xiaomi Mi A3 Lite modeli de Snapdragon 675 isimli işlemciyle beraber gelmiş olacak. Bundan öncesinde çıkmış olan bilgilere bakılacak olursa A3 isimli model ''bamboo_sprout'' şeklindeki kod ismiyle gelmekteyken Lite isimli modelin ''cosmos_sprout'' şeklindeki kod ismi ile gelecek olduğu bilinmekteydi.

Konu şu anda kod isimlerine gelmiş bir durumdayken Xiaomi şirketine ait M1906F9SH model numarasına sahip bir başka cihazının ise FCC üzerine görüntülenmiş olduğunu açıkça ifade edebiliriz söyleyebiliriz. Yakınen inceleme yapıldığında CC9 modeli ile birlikte CC9e modelindeki cihazla büyük benzerlik göstermekte bulunan bu 2 tane telefon, Xiaomi şirketinin küresel açıdan kullanıma sunacağı cihazlar da olabilir. Daha da önemlisi, FCC belgeleri üzerinde cihazın 48 megapiksel özelliğine sahip ana kamera sensörünü üzerinde barındırdığı da görülebilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.