Honor şirketi Honor 20 serisini Londra içerisinde tanıtacak

Honor şirketi, resmi hesabı üzerinden atmış olduğu ve sözelcilerin kafalarını şaşkın bir şekilde kaşımalarına neden olacak posterine bakıldığında, yeni Honor 20 isimli serisinin tanıtılacak olduğunu resmen açıkladı.

Honor şirketi Honor 20 serisini Londra içerisinde tanıtacak


Honor şirketi, resmi hesabı üzerinden atmış olduğu ve sözelcilerin kafalarını şaşkın bir şekilde kaşımalarına neden olacak posterine bakıldığında, yeni Honor 20 isimli serisinin tanıtılacak olduğunu resmen açıkladı. Londra içerisinde yapılacak olan bu özel tanıtım, 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilmiş olacak.

Kullanılmış olan etiket içerisinde Honor 20 serisinin yazılmış olması, birden çok telefon modelinin karşımıza çıkacak olduğunu göstermekte. Tarih hususunda vermiş oldukları işlemin 4'le dolu olması, tanıtımın ana konseptinin 4 olarak görüleceğine işaret etmekte. Bu yazının anlamı 4 tane cihaz tanıtımı yapılabileceği veyahut telefonun arka bölümünde dört tane kamerayla gelebileceği de olabilir. Telefonun daha öncesinde çıkmış olan kılıf kalıpları, en azından 3  tane kamera olacağının habercisi olarak nitelendirilmişti. Cihaz üzerine bir ToF sensörü ilave edilmesi halinde ise 4 sensörlü bir tane sistem görebilmemiz muhtemel.

Verilmiş olan denklemin çözümü  ise 521 olmakta, Bu ise 21 Mayıs tarihine işaret etmekte. (İngiltere ile Amerika Birleşik Devletleri'nin, tarihleri ay/gün/sene biçiminde yazıyor. Dünya üzerindeki normal ülkelerde olduğu gibi gün/ay/sene formatını sevmemekteler.) Görüntüler içerisinde de ikonik  bir Londra Köprüsü, hem gece olduğunda hem ise gündüz fotoğraflanmış bir şekilde gözüküyor. Bu ise telefonun gelişmiş bir gece fotoğraf çekme kabiliyetini göstermekte.

Honor ile birlikte Huawei şirketi artık resmi ön yükleyici kilidini açma şifreleri paylaşmıyor. Bu ise ön yükleyicilerin cihazlar üzerinde kullanılmayacak olduğu, kullanıcıların  ise kendi talep ettikleri ROM’ları yükleyemeyecek oldukları anlamına gelmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.