3 tane yıldız ile bizzat görüşme gerçekleştirecek

Tarihindeki en kötü dönemini yaşamakta olan Fenerbahçe Spor Kulübü, gelecek sezonda zirve yarışı içerisinde yer alacak kadroyla alakalı yoğun bir çalışma içine girmiş durumda.

3 tane yıldız ile bizzat görüşme gerçekleştirecek


Tarihindeki en kötü dönemini yaşamakta olan Fenerbahçe Spor Kulübü, gelecek sezonda zirve yarışı içerisinde yer alacak kadroyla alakalı yoğun bir çalışma içine girmiş durumda.

Ekonomik sıkıntılar ile de boğuşmakta olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 9 tane  ismin sözleşmesi bitmiş olacak. Bu söz konusu isimlerin yanında, kiralık  durumdaki anlaşmaları da sona erecek Slimani ile birlikte Benzia ve  de Ayew'in de boşluklarını doldurmak mecburiyetinde kalmış olacak.

Öte yandan, düşünülmemekte olan Kameni ile birlikte Frey ve  Reyes benzerindeki isimlerin yerlerine de yeni oyuncuların alınması konusunda planlar yapılıyor. Maliyetler ayrı bir tarafa, kapsamlı durumdaki bir değişimin olumsuz  şekilde etkilerini de göz ardı etmeyi hiç bir şekilde  istemeyen yönetimle beraber teknik heyet isimlerin bazılarıyla tekrardan masaya oturma konusunda bir karar aldı.

Martin Skrtel ile birlikte Roberto Soldado ve de Mathieu Valbuena'ya ücretleri üzerinde bir indirim yapmaları şart gösterilio yeni sözleşme için fırsat sunulmuş olacak. Türkiye Gazetesi tarafından yapılmış olan habere bakılırsa Trabzonspor maçından önce, sözleşmesinde yer alan özel maddeden vazgeçip sezon sonlandığında boşa çıkabilmeyi de göze almış olan Valbuena'nın indirimi kabul edip yeni  bir mukavele imzalayacak olmasına kesin gözüyle bakılmakta.

Aynı biçimde Soldado ise Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde kalmaya sıcak bakmakta. Devre arası olduğunda Juventus ile birlikte Barcelona'dan teklif almış olmasına karşın banko oynamayı istediğinden dolayı takımda kalma konusunda tercih kullanan Skrtel'in durumu da halen kesin değil. Parma ile flörtleşmekte olan Slovak  asıllı savunmacı; ''Ben ile birlikte ailem burda çok mutluyuz. anlaşabilirsek neden burda devam etmeyeyim'' ifadelerine yer vermişti.

Fenerbahçe Spor kulübü'nün yönetimi ise, 3 tane ismi tutmak amacıyla tüm şartları zorlamış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.