Xiaomi şirketi Mi A3 modelini geliştirmeye mi başladı?

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde XDA Developers editörlerinden Mishaal Rahman, yeni karşımıza çıkacak akıllı telefonlarla beraber tabletlerin kod isimleri ve özellikleriyle alakalı araştırmalar yapmaktaydı.

Xiaomi şirketi Mi A3 modelini geliştirmeye mi başladı?


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde XDA Developers editörlerinden Mishaal Rahman, yeni karşımıza çıkacak akıllı telefonlarla beraber tabletlerin kod isimleri ve özellikleriyle alakalı araştırmalar yapmaktaydı. Rahman’dan gelmiş olan en son bilgilere bakıldığında ise Huawei  şirketine ait tabletlerinin yanında bir tane Xiaomi şirketine ait cihazının da ortaya çıkacak olması olası.

Cosmos_sprout ile birlikte Bamboo_sprout ve de Pyxis kod ismine sahip 3 tane cihazla karşılaşmış olan Rahman, Xiaomi Mi A3 modelinin geliştirilmekte olduğunu ifade etti. Bu söz konusu iddiasını ise '‘sprout’' isimli ekin genel olarak Xiaomi şirketinin Android One telefonları üzerinde yer aldığı bilgisiyle desteklemekte bulunan Rahman, misal olarak Mi A1 modeli (tissot_sprout) ile birlikte Mi A2 modeli (jasmine_sprout) ve de Mi A2 Lite  modeli (daisy_sprout) cihazlarını göstermiş oldu. Bütün bu bilgilere bakılırsa Xiaomi Mi A3 modelinin geliştirme aşamasında olduğunu da söyleyebiliriz.

3 tane cihazın da Qualcomm şirketinin Snapdragon 700 serisine sahip yonga setini kullanmakta olduğunu açıklayan Rahman, cihazların ayrıca Çin haricinde satılabilecek olduğunu da açık bir şekilde ifade etti.

Snapdragon 700 serisinde yer alan işlemciler Snapdragon 730 ila 730G modelindeki yongalar gibi benzerleri ile geliştirilmiş oldu. 8 nm’den oluşan bir mimari kullanmakta olan işlemciler 2 tane büyük, 6 tane de küçük durumdaki çekirdeğe ev sahipliği yapmakta. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.