Beşiktaş'a gelecek

Beşiktaş Spor Kulübü'nün Başkanı görevinde bulunan Fikret Orman, AC Milan  Kulübünün formasını giymekte bulunan Alen Halilovic'in menajerleriyle bir araya gelip anlaşma sağlamış oldu.

Beşiktaş'a gelecek


Beşiktaş Spor Kulübü'nün Başkanı görevinde bulunan Fikret Orman, AC Milan  Kulübünün formasını giymekte bulunan Alen Halilovic'in menajerleriyle bir araya gelip anlaşma sağlamış oldu.

Beşiktaş Spor Kulübü içerisinde transfer çalışmaları  aralıksız bir şekilde sürerken gündeme  çok sürpriz bir isim daha gelmiş oldu.

Milan formasını giymekte olan 22 yaşında bulunan futbolculardan Alen Halilovic konusundaki görüşmelerin başlamış olduğu ileri sürüldü. Beşiktaş Spor Kulübü içerisinde başkan görevinde bulunan Fikret Orman ve yöneticiler arasında yer alan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun İtalya'ya gidip oyuncunun menajerlerinin yanı sıra kulübüyle de bir anlaşma sağlamış olduğu iddia edildi.

İtalyan asıllı gazetecilerden Di Marzio'nun yapmış olduğu haberine bakılır ise kulüplerin arasında gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında menajerlerin de yer almış olduğu ve Beşiktaş Spor Kulübünün bu transferi bitirmeyi istediği ifade edildi.

Dinamo Zagreb altyapısı içerisinde futbola başlamış olan Alen Halilovic, hemen sonrasında ise Barcelona'ya transfer oldu.

2016 senesi içerisinde Hamburg'un yolunu tutmuş olan genç  yaştaki futbolcu, geçmiş olduğumuz sene Milan Kulübüne transfer olmuştu. Ofansif orta saha pozisyonu içerisinde görev yapmakta bulunan Alen Halilovic, bu sezon içerisinde Milan kulübünde 3  tane maçta forma şansı bulabildi.

Beşiktaş Spor Kulübü'nün Başkanı görevinde bulunan Fikret Orman ise gün içerisinde İtalya'dan özel bir tane fotoğraf paylaşımı yaptı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.