Tam 8 milyon tane yeni abone kazandı

Bir yayın servisi olarak faaliyet gösteren Hulu, 2018 senesine yönelik raporunu resmi bir şekilde yayınladı. Yayınlanmış olan rapor içerisinde çok fazla dikkat çeken gelir kalemleri de yer almakta.

Tam 8 milyon tane yeni abone kazandı


Bir yayın servisi olarak faaliyet gösteren Hulu, 2018 senesine yönelik raporunu resmi bir şekilde yayınladı. Yayınlanmış olan rapor içerisinde çok fazla dikkat çeken gelir kalemleri de yer almakta. Hulu isimli platform; The Handmaid’s Tale ile birlikte Killing Eve ve Castel Rock  benzerindeki yapımların da sahibi durumunda.  

Hulu isimli platform, 2018 senesi içinde 8 milyon tane yeni abone kazanmayı başarırken, servisin toplamdaki mevcut abone sayısı ise 25 milyon taneye kadar yükseldi. Yayın servisinin reklam konusundaki gelirleri 2017 senesiyle karşılaştırıldığı zaman %45  oranında bir artış gösterip 1.5 milyar dolar tutarına yaklaştı ve aboneler is ortalama bir şekilde Hulu’da %20 daha çok zaman geçirdi. Servis öte yandan TV kısmı sayısını da 85.000 taneye çıkarttı.

Hulu isimli yayın platformunun 2018 senesine ait raporları  da açık bir şekilde göstermekte ki, dişli durumdaki rakiplerinden Netflix ile birlikte Amazon ve  de WarnerMedia platformlarıyla çok sıkı bir mücadele içine girmiş bir durumda. Yayın servisi bundan tam tamına 12 sene önce kurulduğu zaman, kendine çok fazla  bir şans verilmemiş olsa bile geçmiş olan seneler, Hulu’ya bu alan içerisinde şans vermemekte olanların tam olarak ne kadar haksız olduğunu göstermiş oldu.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.