Fatih Terim isyan bayrağını çekti

Galatasaray Spor Kulübü'nün Benfica kulübüne kendi evi içerisinde 2 - 1'lik skorla yenilip Avrupa Ligi içerisinde tur şansını zora sokmuş olması, teknik patronlardan Fatih Terim’i  çok büyük bir hayal kırıklığına uğratmış oldu

Fatih Terim isyan bayrağını çekti


Galatasaray Spor Kulübü'nün Benfica kulübüne kendi evi içerisinde 2 - 1'lik skorla yenilip Avrupa Ligi içerisinde tur şansını zora sokmuş olması, teknik patronlardan Fatih Terim’i  çok büyük bir hayal kırıklığına uğratmış oldu. Tecrübeli  durumdaki hocanın, özellikle de takım içerisinde yer alan bazı oyunculara fazlasıyla sinirlenmiş olduğu ve soyunma odası içerisinde gerçekleştirmiş olduğu konuşması esnasında bunu net bir biçimde dile getirmiş olduğu açıkça bildirildi.

Özellikle de orta saha içerisinde görev yapmakta bulunan isimlere tepki göstermiş olan Terim’in; ''Bu halinizde ne sizin böyle! İleri gitmekte olan geri dönmüyor, geri dönenler bir daha ileri gidememekte. Bir an önce kendinize bir çeki düzen vermelisiniz. Bu şekilde oynamak size hiç yakışıyor mu'' ifadeleriyle bağırmış olduğu bilgisine ulaşıldı.

Fatih hoca tarafından tepki gösterilmiş olan isimlerin ilk sırasında ise Fernando gelmekte. Brezilya asıllı futbolcunun top kayıpları ise hücuma çıkma esnasında Galatasaray Spor Kulübünü çok zor durumda bırakmış oldu. Öte yandan Belhanda’nın hiç bir şekilde son topları kullanamıyor olması, Feghouli’nin mevcut durumdaki etkisizliği, Onyekuru’nun bencil haldeki futbolu, Terim’in tepkisini çekmiş olan detaylardan bir kısmıydı. Tecrübeli durumdaki çalıştırıcının, bugün içerisinde gerçekleşen antrenman esnasında kendisini hayal kırıklığına uğratmış durumdaki oyuncularla bire bir olarak görüşmeler yapacak olduğu da gelen haberlerin arasında bulunuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.