Dauntless isimli oyundan büyük bir başarı

Dauntless isimli oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılmış olan paylaşıma bakılır ise, çoklu oyuncuya sahip, oynaması tamamen bedava olan bu oyunu 5 milyon taneden çok oyuncu aldı.

Dauntless isimli oyundan büyük bir başarı


Dauntless isimli oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılmış olan paylaşıma bakılır ise, çoklu oyuncuya sahip, oynaması tamamen bedava olan bu oyunu 5 milyon taneden çok oyuncu aldı. Firma geçmiş olduğumuz cuma gününde oyunun 4 milyon  tane barajını aşmış olduğunu duyurmuştu.

Oynaması bedava olan bir oyunun bu şekilde oyuncu sayılarına ulaşmış olması aslına bakılırsa çokta beklenmeyen bir şey değil. Respawn şirketinin Apex Legends isimli oyunu, bu yılın başında paylaşılmıştı. Oyun ise, ilk 3 gün içerisinde 10 milyon tane barajını, ilk haftan bittiğinde ise 25 milyon tane  barajını geçmişken 1 ayın sonuna gelindiğinde ise 50 milyon tane oyuncu barajını aşabilme başarısını göstermişti.

Dauntless isimli oyun,  aslında bir nişancı oyunu olarak karşımızda değil dolayısı ile alıcısı fazlasıyla değişik olan Apex Legends isimli oyunla karşılaştırılacak olması çokta adil  bir durumda olmaz. Dauntless isimli oyun, oyuncuların devasa canavarları avlamış olduğu ve gerçek zamanlı savaşlar ile onları yenmiş olduğu çevrim içi durumdaki, çoklu oyuncuya sahip bir oyun. Dolayısı ile çok daha niş bir kitleye hitap etmekte ve ulaşmış olduğu 5 milyon tane oyuncu sayısı da fazlasıyla etkileyici.

Xbox One platformu ile birlikte PS4  platformu ve  e bilgisayarda oynanabilmekte olan bu oyun, bilgisayarlar üzerinde Epic Games Store platformuna özel bir şekilde yer alıyor. Sizler de bedava durumda bulunan bu oyunu indirip bir şansta verebilirsiniz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.