2019 sürümü içerisinde yeni renkler olabilir

Apple şirketinin iPhone XR isimli serisi, toplam olarak 6 renk ile birlikte geliyor ve kullanıcıların tercihleri için en uygun durumda olanı seçmeleri amacıyla da pek çok seçenek sunulmuş durumda.

2019 sürümü içerisinde yeni renkler olabilir


Apple şirketinin iPhone XR isimli serisi, toplam olarak 6 renk ile birlikte geliyor ve kullanıcıların tercihleri için en uygun durumda olanı seçmeleri amacıyla da pek çok seçenek sunulmuş durumda. Bu sene çıkacak iPhone XR serisinin modelleri de benzeyen bir biçimde 6 renkte sunulmuş olacak. Fakat Apple şirketinin ürünleriyle alakalı haberler gerçekleştiren Mac Otakara, Apple şirketinin seçeneklerin bazılarını değiştirecek olduğu açıklamasını yaptı.

Habere bakılır ise iPhone XR serisinin 2019 modeli, mercan ile birlikte mavi renklerin yerlerini almış olan yeni yeşil ve de  lavanta renkleri ile beraber satışa sunulmuş olacka. Beyaz ile birlikte siyah, sarı ve de HIV/AIDS tedavi programlar için fon sğalayabilmek maksadıyla üretimde bulunan (PRODUCT)RED (kırmızı) renkleri yeni nesil modeller içerisinde de sunulmaya devam ediliyor olacak.

Mac Otakara, öte yandan yeni nesildeki iPhone XS  modeli ve XS Max modelinin kılıflarıyla alakalı olarakta bir bilgi sahibi olduğunu da ileri sürdü. Yeni modellerle alakalı olarak silikon kılıfların muhtemel olarka mevcut durumdaki beyaz ile birlikte siyah, (PRODUCT) RED, yeşil nane ve  de yumuşak sarı kasalarına benzeyen renk tonlarının yanında mevcut durumda bulunan  lila deri kılıfına  çok daha yakın bir renk tonu şeklinde gelecek olduğunu da belirtti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.