Galatasaray içerisinde gerçekleşen sürpriz bir ayrılık

Transfer konusunda çok hareketli günler geçirmekte olan Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimi, mevcut kadroda yer alan yıldız ismin satışını yaptı. 

Galatasaray içerisinde gerçekleşen sürpriz bir ayrılık


Transfer konusunda çok hareketli günler geçirmekte olan Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimi, mevcut kadroda yer alan yıldız ismin satışını yaptı. 

Serdar Aziz için bir takım bulmasını söylemiş olan  Galatasaray Spor Kulübü'nde yönetim flaş bir karara  daha imzasını atarak başka bir tane oyuncusunu yaklaşık olarak 50 Milyon Türk Lirası karşılığında satmış oldu.

 Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimi Garry Rodrigues konusunda Suudi Arabistan kulüplerinden Al Ittihad'la anlaşmaya varmış oldu.  Galatasaray Spor Kulübü bu transfer içerisinden tam tamına 8 milyon Euro (Yaklaşık  olarak 50 Milyon Türk Liraso) tutarına bir para kazanacak.

Bu transferin gelişmesini doğrulamış olanda eski bir Galatasaraylı olan, Nordin Amrabat.. Al Ittihad Kulübünün orta saha oyuncularından biri olan El Ahmedi, Nordin'in Fas milli takımı içerisinden arkadaşı. El Ahmedi ise, Amrabat'a Rodrigues'in bundan sonra takım arkadaşı olacağını açıkça ifade etti.

 Galatasaray Spor Kulübü,  Yeşil Burun Adalı olan oyuncuyu, 2016 - 2017 sezonu içerisinde Yunanistan'da yer alan Paok takımı içinde 2 milyon Euro tutarındaki bir bedel ile transfer etmişti.

O dönemlerde KAP'a yapılmış olan açıklama içerisinde ''Rodrigues'in  gerçekleşecek olan bir sonraki transferinden elde edilecek olan gelirin %20'lik bir kısmı da PAOK FC kulübüne ödeme yapılacaktır'' şeklindeki bir ifadesi de  bulunuyordu. Yani 8 milyon Euro tutarındaki ücretin 1.6 milyon Euro'su PAOK'a gitmiş olacak.  Galatasaray Spor Kulübü'de bu transferden  tam 6.4 milyon Euro tutarında bir para elde etmiş olacak.

Rodrigues'i da kadrosuna dahil etmiş olan Al İttihad, bu sezonda Suudi Arabistan Ligi içerisindeki ilk 14 haftası içinde yalnızca 6 puan toplayabilmeyi başardı. Takımın teknik direktörü görevinde bulunansa Beşiktaş Spor Kulübünden tanımakta olduğumuz Slaven Bilic.

 Galatasaray Spor Kulübü, Gomis'i de bir başka Suudi Arabistan ekibi olan Al-Hilal'e satmış idi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.