Galatasaray onların peşinde

Spor Toto Süper Lig içerisinde lider durumdaki Medipol Başakşehir'i takibe devam eden Galatasaray Spor Kulübü, bir taraftan da santrfor transferi amacıyla bütün gücüyle çalışmakta

Galatasaray onların peşinde


Spor Toto Süper Lig içerisinde lider durumdaki Medipol Başakşehir'i takibe devam eden Galatasaray Spor Kulübü, bir taraftan da santrfor transferi amacıyla bütün gücüyle çalışmakta. Alman basını tarafından ortaya atılan iddialara bakılırsa Galatasaray Spor Kulübü, Schalke Kulübünün Arjantin asıllı golcüsülerinden Franco Di Santo ve  de Olimpik Marsilya Kulübünden Kostas Mitroglou'yu kendi kadrosu içerisine dahil etmek üzere bulunduğu belirtildi.

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde hala forvet hattına bir  takviye yapılmamış olması camiada  çok büyük bir huzursuzluk yaratmış oldu. Teknik Direktör  görevinde bulunan Fatih Terim'in de bu kötü durumdan rahatsız durumda olduğu bilinirken, yetkililer ise çalışmaları daha da hızlandırmaya başladı. Almanya'daki önde gelen gazeteler arasında yer alan Bild, Galatasaray Spor Kulübü'nün Schalke 04 Kulübünün forvet oyuncularından Franco Di Santo'nun transfer işlemlerini gün içinde bitirecek olduğunu yazdı.

2015 senesi içerisinde 6 milyon Euro tutarında Werder Bremen kulübünden transfer edilmiş olan 29 yaşında bulunan futbolcunun sezon bittiğinde sözleşmesi de bitiyor. Kariyeri içerisinde Chelsea ile birlikte Wigan ve Blackburn benzerindeki takımlar da oynamış olan Arjantinli yıldızın ayrıca İtalyan vatandaşlığı da bulunuyor.

Schalke kulübünün Arjantin asıllı golcüsü Franco Di Santo'nun Galatasaray Spor Kulübü ile alakalı sağlık kontrollerinden geçmek amacıyla İstanbul iline gelmiş olduğu esnada havalimanında kameralara yakalanmış oldu.

Fransız basını içerisinde Galatasaray' Spor Kulübünün istemekte olduğu Mitroglou'nun transferi ile alakalı son gelişmeler de açıkça aktarıldı. Galatasaray Spor Kulübünün forvet transferi konusunda görüşmekte olduğu isimlerden bir tanesi olan Mitroglou'da imza aşamasına gelinmiş olduğu açıklandı.

Fransız basını ayrıca, Galatasaray Spor Kulübünün Mitroglou'ya 1.5 senelik bir kiralama üstünden 3.5 milyon euro tutarında garanti ücret teklif etmiş olduğu ve transfer konusunda son aşamaya gelinmiş olduğunu da okuyucularıyla açıkça paylaştı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.