Pixel 3 Lite modeli beklentileri hiç bir şekilde karşılamıyor

Android işletim sisteminin en saf durumu; pek çok özelliği eksiksiz bir şekilde kullanmanızı ve gelmiş olan güncellemeleri hiç bir şekilde beklemeden almanızı sağladığı esnada aynı zaman içerisinde kusursuz ve hatasız bir Android işletim sistemi deneyimini de kullanıcılara sunmuş oluyor.

Pixel 3 Lite modeli beklentileri hiç bir şekilde karşılamıyor


Android işletim sisteminin en saf durumu; pek çok özelliği eksiksiz bir şekilde kullanmanızı ve gelmiş olan güncellemeleri hiç bir şekilde beklemeden almanızı sağladığı esnada aynı zaman içerisinde kusursuz ve hatasız bir Android işletim sistemi deneyimini de kullanıcılara sunmuş oluyor. Google şirketi ise Pixel serisindeki akıllı telefon modellerini Android işletim sistemini saf hâlini kullanıp öne çıkartmakta. Ortaya çıkmış olan benchmark sonucuna bakılırsa Google şirketinin Pixel 3 isimli ailesinin yeni Lite isimli akıllı telefon modelinin özellikleri görüldü.

Telefonun Qualcomm şirketinin Snapdragon 845 isimli yonga setine sahip olarak aynı zaman içerisinde ucuz olması konusunda bir beklentiniz varsa yanılmaktasınız çünkü benchmark sonucuna bakılırsa Pixel 3 Lite isimli cihaz, fazlasıyla düşük bir skor almış oldu. Öteki Pixel 3  isimli modellerinin tam tersine Snapdragon 710 isimli yonga seti ile birlikte gelmesi beklenmekte olan Pixel 3 Lite isimli model,  tek çekirdek testinde 1.640  puan ve çok çekirdek testinde ise 4.973 puan alabilmiş. Pixel 3a XL şeklinde isimlendirilen Pixel ailesindeki en yeni üye, 4 GB'lik bir RAM'in yanı sıra Android 9 Pie isimli işletim sistemine  de sahip.

Google Pixel 3 isimli modelin Lite serisi ile birlikte performansı  daha yüksek bir amiral gemisini piyasaya çıkartmanın yerine, pazar içerisindeki payını uygun fiyata sahip bir akıllı telefonla birlikte genişletmeyi planlamakta. Geçmiş olduğumuz haftalarda Pixel 3 Lite isimli ürünün prototip versiyonunun videosunun ortaya çıkmış olmasına bakılır ise, Google şirketinin yakın zaman içinde yeni Pixel serisindeki akıllı telefonunu tanıtacak olması da beklenebilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.