İlk Antremanına çıktı

Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde Göztepe galibiyetinin hemen sonrasında takım günü izinli bir şekilde geçirmekteyken, Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde yeni transferlerle birlikte kadroda bulunan oyunculardan bir kısmı, tesisler içerisinde antrenman gerçekleştirdi.

İlk Antremanına çıktı


Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde Göztepe galibiyetinin hemen sonrasında takım günü izinli bir şekilde geçirmekteyken, Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde yeni transferlerle birlikte kadroda bulunan oyunculardan bir kısmı, tesisler içerisinde antrenman gerçekleştirdi. Miha Zajc ise Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde ilk idmanına çıkmış oldu.

Spor Toto Süper Lig içerisinde 20. haftayı dün Göztepe Kulübünün karşısında almış olduğu galibiyet ile birlikte kapatmış olan Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde takım günü izinli  bir şekilde geçirmiş oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde yeni transferler ile birlikte kadroda yer almakta olan isimlerin bazıları da  Can Bartu Tesisleri içerisinde özel bir antrenman yaptı. Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından ekibe  yeni transfer edilmiş olan Miha Zajc ise takımla beraber ilk idmanına çıkmış oldu.

Teknik Direktör görevinde bulunan Ersun Yanal yönetimi ile koşu, ısınma ve de koordinasyon hareketleriyle başlamış olan antrenman pas çalışması ile birlikte devam etti. Antrenman ise, U21 takımının katılımının sonrasında gerçekleştirilmiş olan çift kale maç ile birlikte sona ermiş oldu.

Miha Zajc  1 Tem 1994 tarihinde Slovenya da yer alan Sempeter pri Gorici içerisinde dünyaya geldi. 24 yaşında bulunan orta saha oyuncusu 10 numaralı formayı giyiyor..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.