Spotify'dan iOS sürümüne özel bir arayüz

Spotify isimli popüler durumdaki uygulama, iOS uygulamasına özel olarak yeni bir tane arayüzü test etmeye başlamış durumda.

Spotify'dan iOS sürümüne özel bir arayüz


Spotify isimli popüler durumdaki uygulama, iOS uygulamasına özel olarak yeni bir tane arayüzü test etmeye başlamış durumda. Bu süreç içerisinde uygulama, oynatıcısı içerisinde bir takım değişiklikler yapmayı da planlamakta.

Spotify şirketi, uygulaması ile alakalı olarak yeni bir  tane arayüz aramasına çok uzun  bir zaman öncesinde başlamıştı. İçinde video yer alan şarkılarda (Örnek olarak The Beatles - While My Guitar Gently Weeps) bu yeni  arayüzü kullanılmaya başlanmıştı fakat içinde video yer almayan şarkılar içerisindeyse eski arayüz kullanılmaya devam edilmekteydi. Daha da önemlisi ise, videolu şarkılar içerisinde kullanılmaya başlanmış olan bu yeni arayüz ''Behind The Lyrics'' ismine sahip olan özelliğini de hiç bir şekilde içermemekteydi.

Yeni gelecek olan arayüz sayesinde ise bu problem tamamı ile çözüme ulaşmış oluyor ve Behind The Lyrics isimli özelliği videonun alt kısmına ilave ediliyor. Bunun sonrasında ise arayüzü aşağı doğru kaydırabiliyor olacaksınız. Bu bahsi geçen  özellik videosu yer almayan şarkılarda da geçerli bir durumda olacak.

Spotify  isimli popüler durumdaki platform Behind The Lyrics ismine sahip olan özelliğini halen Genius ile ortak bir şekilde sürdürdüğünden dolayı şarkıların sözlerinin tamamını görmeniz  ise hiç bir şekilde mümkün durumda bulunmayacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.