Kararını açıkladı

Beşiktaş Spor Kulübünün transfer listesi içerisinde yer alan Rumen  asıllı kalecilerden Ciprian Tatarusanu transfer  ile alakalı kararını vermiş durumda.

Kararını açıkladı


Beşiktaş Spor Kulübünün transfer listesi içerisinde yer alan Rumen  asıllı kalecilerden Ciprian Tatarusanu transfer  ile alakalı kararını vermiş durumda. Fransız medyası Nantes kulübünden ayrılacak olan kabiliyetli file bekçisinin Olympique Lyon kulübüne imza atmak için çok daha yakın  bir durumda olduğunu yazdı. 

Takımı  olan Nantes kulübüyle sözleşmesi sona etmiş olan ve ismi Beşiktaş Spor Kulübü ile anılmaya başlayan 33 yaşında bulunan Rumen asıllı kalecilerden Ciprian Tatarusanu, Beşiktaş Spor Kulübü'nü çok fazla üzecek bir karar vermiş oldu.

Fransız basını içerisinde çok geniş bir yer almış olan haberlere bakılır ise kabiliyetli durumdaki file bekçisi, gelmiş olan teklifleri çok titiz bir şekilde  değerlendirdi ve sonrasında ise Olympique Lyon kulübüyle görüşmeyi kabul etmiş oldu. Tatarusanu'nun Fransız ekibi ile anlaşmaya çok daha yakın  bir durumda olduğu ve Anthony Lopes oyuncusunun yerine bir numara olarak düşünülmüş olduğu da ifade edilmiş durumda. Kulüpte görevli yeni sportif direktör görevinde bulunan Brezilya asıllı Juninho'nun ise ilk tercihinin ligi yakınen tanımakta olan Tatarusanu olduğu ifade edildi.

Lyon kulübünün mevcut urumdaki kalecisi Anthony Lopes de geçmiş olduğumuz günler içerisinde yapmış olduğu açıklama ile; ''Sezon sonu gelmesini bekliyorum. Karar ise başkanın. Neler olabileceğini hep beraber göreceğiz'' ifadelerine yer verrek ayrılık sinyallerini vermişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.