Galaxy Fold modeli tam olarak ne zaman çıkacak?

Samsung şirketi ile Huawei şirketi, 2019 senesinin ilk günlerinde gerçekleştirmiş oldukları açıklamalar ve düzenlemiş oldukları etkinliklerle 2019 senesinin katlanabilme özelliğine sahip akıllı telefonların senesi olacağını düşünmemizi sağlamış durumdaydı.

Galaxy Fold modeli tam olarak ne zaman çıkacak?


Samsung şirketi ile Huawei şirketi, 2019 senesinin ilk günlerinde gerçekleştirmiş oldukları açıklamalar ve düzenlemiş oldukları etkinliklerle 2019 senesinin katlanabilme özelliğine sahip akıllı telefonların senesi olacağını düşünmemizi sağlamış durumdaydı. Sonuca bakmış olduğumuzda da Samsung şirketi, Galaxy Fold modelini daha piyasaya çıkartmadan geri çekmek mecburiyetinde kalmış oldu ve Huawei şirketi de Mate X modelinin piyasaya çıkışıyla alakalı bir tarih dahi vermiş değil.

Samsung şirketi, Galaxy Fold modellerinin teknoloji editörlerinin ellerinde kalması ile beraber cihazları geriye çağırmış ve sonrasında tasarım içerisinde kusurların giderilecek olduğunu ifade etmişti. Firma öte yandan Amerika Birleşik Devletleri içerisinde Galaxy Fold  modelinin ön siparişini vermiş olan kişilerin cihazlarını 31 Mayıs tarihine kadarki zaman içerisinde teslim almazlar ise para iadesi isteyebileceklerini ifade etmişti.

Güney Kore’den gelmiş olan bilgilere bakılır ise Samsung şirketi, Galaxy Fold modelinin piyasaya çıkma tarihini daha fazla ileri tarihe atmak istemekte. Firma, tasarımla alakalı kusurlarının giderilmiş olduğundan %100 emin bir durumda olmadan cihazı satışa çıkartmayı istememekte. Gelmiş olan bu bilgiler, Galaxy Fold modelinin piyasaya çıkmasının Haziran ayının son günlerini bulabilecek olduğu şeklinde.

Samsung şirketi, Galaxy Fold modeliyle alakalı çok büyük bir fiyasko yaşayıp katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonlar hususundaki heyecanı ciddi bir biçimde azaltmış bir vaziyette. Bu sebepten dolayı Galaxy Fold modeli ‘'tekrardan'’ piyasaya sürüldüğü zaman muhtemel olarak ilk defa ön siparişe açılmış olduğu zaman içerisindeki gibi bir ilgiyle karşılaşmamış olacak. Aslında yine de katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefon modellerinin geleceğe ışık tutacak olduğunu da söylesek yanlış olmaz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.