Menajeri İstanbul'a geldi

Ocak ayıyla ilgili transfer planları gerçekleştiren Galatasaray Spor Kulübü içerisinde, elde yer alan oyuncularla alakalı da sıcak gelişmeler yaşanmakta.

Menajeri İstanbul'a geldi


Ocak ayıyla ilgili transfer planları gerçekleştiren Galatasaray Spor Kulübü içerisinde, elde yer alan oyuncularla alakalı da sıcak gelişmeler yaşanmakta.

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde daha şimdiden sıcak saatler yaşanmaya başlamış oldu.

Ortaya koymuş olduğu futbolun yanı sıra profesyonelliği ile  birlikte ilk sırada Fatih Terim olmak üzre herkesin takdirini kazanmayı başaran Martin Linnes'in sözleşmesi amacıyla görüşmeler de başlamış oldu. Linnes'in kontratını 3 senelik daha uzatma isteği bulunan Galatasaray Spor Kulübü'ün bu isteği üzerine oyuncunun menajeri görevinde bulunan  Jim Solbakken'de İstanbul iline geldi.

Galatasaray Spor Kulübü ile yeni sözleşme imzalayabilmek amacıyla prensipte anlaşma gerçekleştiren Linnes'in menajeri görevindeki Solbakken son detayları konuşarak sözleşmeye imza atabilmek amacıyla İstanbul iline gelmiş olduğunu ve yönetim ile masaya oturup resmi bir şekilde de protokolün yapılacak olduğu ifade edildi.

Futbol Arena tarafından yapılmış olan haberlere bakılırsa Galatasaray Spor Kulübü'nün Linnes ile, senelik 1 milyon 350.Euro tutarından 3 yıllık bir kontrat imzalaması beklenmekte.

Norveç asıllı futbolcunun eşi olan Elisabeth Haugen ise Türkiye'de çok fazla sevildiklerini ve burada mutlu olduklarını ifade etmişti.

Elisabeth Haugen açıklaması içerisinde; ''Galatasaray Spor Kulübü'nün taraftarları benimle resim çektirmekte ve bunları sosyal medya üzerinde paylaşmakta. Türkiye içerisinde kendimizi bulmuş oldu. Kulüp içerisinde ve taraftarlarla fazlasıyla iyi ilişkilerimiz mevcut. Benimle birlikte Linnes'i ve ailemizi  çok fazla seviyorlar. Burada gerçektende fazlasıyla seviliyoruz. Bu ise mutlu olmamız amacıyla gerekli bir neden."
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.