Call of Duty Mobile resmi bir şekilde paylaşıldı

Call of Duty macerası artık mobil platformlara da taşınmış olacak.

Call of Duty Mobile resmi bir şekilde paylaşıldı


Call of Duty macerası artık mobil platformlara da taşınmış olacak. Activision şirketi yapmış olduğu açıklama ile, Call of Duty Mobile oyunununu beta sürümünü Android işletim sistemi kullanıcıları için beta bir şekilde yayınlanmaya başlanmış olduğunu müjdeledi.

PUBG Mobile oyunu ile birlikte Valor Arena‘yı geliştirmiş olan Tencent Games şirketi, bu defa ise çevrimiçi bir Call of Duty oyunuyla akıllı telefon kullanıcılarının karşılarına çıkmış oluyor.

Bugün yaşanılmış olan gelişmeyle beraber, Activision Call of Duty Legends War ismine sahip mobil oyununu, Avustralya içerisinde yer alan Android kullanıcılarına beta bir şekilde paylaşıldı. Mobil platformlarda fazlası ile etkileyici grafikler ile karşımıza çıkacak olan yeni oyun içerisinde, Call of Duty Modern Warfare 2 oyunu içerisinde yer alan Highrise, Black Ops serisi içerisinde aşina bir hale geldiğimiz  Nuketown ve Modern Warfare oyunundan Shipment haritası benzerindeki pek çok klasik harita da bizleri karşılıyor olacak..

Çarpıcı  durumdaki grafikleri ve  klasik durumdaki harita seçenekleriyle beraber yeni oyunun, PUBG Mobile oyunu ve Fortine oyunu  gibi başarılı yapımları arkasında bırakacak olması ön görülmekte.

Call of Duty evreni içerisinde yer alan pek çok karakterin bulunduğu mobil oyun içerisinde ayrıca, seriyle özdeşleşmiş pek çok oyun moduda bizlerin huzuruna sunulmuş bir halde. İlk önce Avusturulya‘da yer alan  Android işletim sisteminin kullanıcılarına Google Play Store üstünden beta bir şekilde yayınlanmış olan, CoD Legends of War oyununu oynamayı isteyen oyuncular, bahsi geçen oyunu apk şeklinde de kolayca indirebiliyorlar.

halen yeni oyunun tam sürümünün çıkma tarihi konusunda net bir bilgi yer almazken, son paylaşılmış olan raporlara bakılırsa efsanevi durumdaki oyunun 2019 senesinin başlarına doğru piyasaya sürülecek olması da beklemekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.