Samsung şirketi Galaxy A20 modelini resmen tanıttı

Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden biri olan Samsung, firmanın Galaxy A serisinde bulunan en yeni akıllı telefonlarından biri olan Galaxy A20 modelini Rusya içerisinde resmi bir şekilde satışa çıkarttı.

Samsung şirketi Galaxy A20 modelini resmen tanıttı


Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden biri olan Samsung, firmanın Galaxy A serisinde bulunan en yeni akıllı telefonlarından biri olan Galaxy A20 modelini Rusya içerisinde resmi bir şekilde satışa çıkarttı. Şu anda hangi ülkeler içerisinde satışa çıkartılacağı konusunda bilgimiz olmayan cihaz, özellikleri sayesinde orta segmentteki bir akıllı telefondan isteyebilmekte olduğunuz hemen her şeyi sunmakta.

Samsung şirketinin yeni nesildeki Infinity-V isimli ekran tasarımına sahip olarak karşımıza çıkan bu cihaz, damla çentik özelliğine sahip bu tasarımıyla beraber fazlasıyla yüksek bir ekran ve görüntü oranı sunmakta. 8 çekirdekten oluşan bir Exynos 7884 işlemciden güç almış olan cihaz, 4.000 mAh gücündeki büyük sayılabilecek bataryasıyla beraber bir günden uzun kullanım zamanı vadetmekte.

Samsung şirketinin orta segment içerisinde yer alan yeni bütçe dostu telefonlarından Galaxy A20 isimli modeli, Rusya içerisinde 1.188 Türk Lirası tutarındaki bir fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Fakat söz konusu bu cihaz Türkiye içerisinde satışa sunulması durumunda bu fiyatın üzerine ülkemiz içerisinde akıllı telefonlara uygulanmakta olan vergilerin de ilave edilmesiyle beraber Türkiye içerisinde çok daha yüksek bir fiyata satılacak olduğunu da açıkça söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.