Transfer listesinde Ozan Kabak'ın olduğu açıklandı

Real Madrid kulübünün Stuttgart'ta forma giyen milli futbolculardan Ozan Kabak'ı transfer etmeyi talep ettiği ileri sürüldü.

Transfer listesinde Ozan Kabak'ın olduğu açıklandı


Real Madrid kulübünün Stuttgart'ta forma giyen milli futbolculardan Ozan Kabak'ı transfer etmeyi talep ettiği ileri sürüldü.

Yeni sezonla alakalı olarak transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamış olan Real Madrid Kulübünün Stuttgart kulübünde forma giyen milli futbolculardan Ozan Kabak'ı transfer edebilmeyi talep ettiği iddia edilmiş bir durumda.

Kulübe yakın olması ile birlikte bilinmekte olan Marca'da öne çıkan habere bakılır ise; ''Zidane'ın transfer listesi içerisinde Ozan Kabak ile birlikte Skriniar benzerindeki isimler yer alıyor.'' şeklindeki ifadeleri  açıkça yer alıyor.

Real Madrid kulübünün aslında ilk hedefinin Ajax'ın kaptanı görevinde bulunan Matthijs de Ligt olduğu ifade edilirken Napoli'nin savunmacılarından Koulibaly'nin liste içerisinde yer almış olduğu da duyuruldu.

Diğer taraftan Real Madrid içerisinde sol bek transferi içinde çalışmalar devam ediyor. Eflatun beyazlıların listesi içerisinde David Alaba ile birlikte Alex Telles ve de Alex Sandro benzerindeki isimlerin yer aldığı kaydedildi.

Real Madrid kulübü yeni sezona yapacak olduğu transferler ile birlikte çok daha sağlam bir şekilde girmeyi ve lig içerisinde çok daha başarılı bir durumda olmayı da hedeflemiş gözüküyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.