Transferi rafa kalkmış durumda

Süper Lig içerisinde transfer konusunda hareketlilik daha yeni yeni başlamış bir durumdayken teknik direktör koltukları amacıyla yarış iyice kızışmış bir durumda.

Transferi rafa kalkmış durumda


Süper Lig içerisinde transfer konusunda hareketlilik daha yeni yeni başlamış bir durumdayken teknik direktör koltukları amacıyla yarış iyice kızışmış bir durumda. Abdullah Avcı'nın Beşiktaş Spor Kulübüne imza atması beklenir iken Okan Buruk ile alakalı olarak bomba bir iddia ortaya atılmış oldu.

Sezonun bitmesi ile beraber Süper Lig içerisinde ana hareketlilik teknik direktörlük koltuğu üzerinde yaşanmaya başlamış bir durumda...

Beşiktaş Spor Kulübü'nün Abdullah Avcı konusunda bir açıklama yapması beklenirken; Çaykur Rizespor Kulübünün Okan Buruk ile yollarını ayırmış olduğu konusunda açıklama yapması ise herkesin kafasını çok fazla karıştırmış oldu.

Ayrılığın hemen sonrasında ise Okan Buruk ile alakalı olarak flaş bir iddia daha ortaya atılmış durumda. Buruk’un ise , Avcı’nın ayrılığından sonra Başakşehir Kulübünün başına geçecek olduğu iddia edildi.

TRT Spor'a özel bir konuşma gerçekleştiren Okan Buruk'un menajeri ise açıklaması içerisinde; 'Okan Hoca, Başakşehir Kulübü ile bir anlaşma yaptı. Avcı'nın ayrılmasının hemen sonrasında ise imzalar atılacak'' şeklinde çok özel bir açıklama gerçekleştirdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.