Transferleri açıklandı

Avrupa devlerinin radarına girmiş olan Ozan Kabak'la alakalı bir transfer açıklaması yapıldı.

Transferleri açıklandı


Avrupa devlerinin radarına girmiş olan Ozan Kabak'la alakalı bir transfer açıklaması yapıldı. Genç ve başarılı futbolcunun transfer edileceği tarihte resmi bir şekilde duyuruldu. İlave bir şekilde Abdülkadir Ömür'le alakalı  da flaş bir gelişme yaşanmış bir durumda.

İlk önce Mundo Deportiv içerisinde Francesc Aguilar tarafından duyurulmuş olan habere bakılırsa; İspanyol devlerinden Barcelona'nın Ozan Kabak ile birlikte Abdülkadir Ömür'le ilgilenmekte olduğu açıklanmıştı. Aguilar kişisel durumdaki Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama içerisinde; 18 yaşında bulunan Ozan Kabak ile 19 yaşında bulunan Abdülkadir Ömür'ün Avrupa'nın pek çok takımı tarafından izlenmekte olduğunu ve bu kulüpler arasından bir tanesinin ise Barcelona olduğunu ifade etti.

Barcelona'nın gözlemcilerinin yakın bir şekilde takip etmekte olduğu 2 tane futbolcu amacıyla sezon sonunda bir girişimin gerçekleşebileceği de ifade edilmişti. 


Ozan Kabak ile birlikte Abdülkadir'e Avrupa'nın farklı takımlarından teklifler gelmekte. Fakat hem Galatasaray  Spor Kulübü hem ise Trabzonspor Kulübü gelmiş olan teklifleri kabul etmedi.

Diğer taraftan istihbaratları ile ünlü olan  İtalyan  asıllı gazetecilerden Gianluca Di Marzio ise Roma'nın Ozan Kabak'ı takip ettiğini ifade etti. Di Marzio tarafından yapılmış olan habere bakılırsa; Roma ile Ozan'ın temsilcileri de bugün masaya oturmuş olacak. Toplantıdan bir anlaşmanın çıkması durumunda Roma ekibi, Ozan'ın 7.5 milyon euro tutarında bulunan serbest kalma maddesini kullanacak olduğu resmi bir şekilde aktarıldı. İtalyan asıllı gazeteci, genç yaştaki oyuncunun Galatasaray Spor Kulübü içerisinde kalmayı istemesi halinde transferin yaz dönemine bırakılacak olduğunu ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.