PlanetSide Arena oyununun çıkışı mart ayında olacak

PlanetSide Arena isimli oyunu bekleyen herkesi çok üzen açıklama içerisinde 29 Ocak tarihi içinde oyunun tam sürümünün yerine kapalı bir beta sürümünün paylaşılacağı açıklandı.

PlanetSide Arena oyununun çıkışı mart ayında olacak


PlanetSide Arena isimli oyunu bekleyen herkesi çok üzen açıklama içerisinde 29 Ocak tarihi içinde oyunun tam sürümünün yerine kapalı bir beta sürümünün paylaşılacağı açıklandı. Daybreak Games şirketi, oyunun hak etmiş olduğu seviyeye çıkabilmesi amacıyla çok önemli özellik geliştirmeleriyle birlikte sistem iyileştirmeleri yapılacak olduğunu açıkladı.

İyileştirmeler yapabilmek amacıyla daha çok oyuncu testine ihtiyaç duymakta oldukları konusunda açıklama yapan Daybreak Games şirketi, daha çok geri bildirim alabilmek amacıyla da beta sürümünü yayınlayacak olduklarını ve 26 Mart tarihi içerisinde PlanetSide Arena'yı piyasaya sürecek olduklarını ifade etti. Oyunun beta sürümü için, ön sipariş vermiş olan herkes katılım sağlayabilecek.

Eğer ön sipariş verme işlemini yapmadan oyunu denemeyi istiyorsanız,  oyunun web sayfasından e-posta adresinizle birlikte beta programına kayıt yapabilirsiniz. Yapılmış olan açıklamaya bakılır ise ön siparişte bulunmuş olanlar ayrıca 20 Şubat 2019 tarihi içerisinde başlayacak olan Kurucular Sezonu'na da katılma konusunda bir hak kazanmış olacak. 

Yayın tarihinin ertelenmiş olmasıyla alakalı yapılmış olan açıklamada ise  şu ifadeler yer aldı; ''Bu kararı almak amacıyla son tarihe kadar beklemek istedik. Oyun içerisinde kesinlikle yer almasını istediğimiz özelliklerin ilave edilmesi, motor performansının tam bir şekilde optimize edilebilmesi ve sunucu altyapılarının iyileştirilmesi amacıyla az daha zamana ihtiyacımız bulunuyor. PlanetSide Arena isimli oyunu bekleyenler, kesinlikle hak etmiş oldukları kalitede bir oyuna kavuşmuş olacaklar.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.