14 Seneden beri beklenen oyun tekrar ertelendi

Psychonauts 2 isimli oyunun yapımcısı  olan Double Fine şirketi, şu zamana kadar fazlasıyla dolu bir yaz geçirmeye devam ediyor.

14 Seneden beri beklenen oyun tekrar ertelendi


Psychonauts 2 isimli oyunun yapımcısı  olan Double Fine şirketi, şu zamana kadar fazlasıyla dolu bir yaz geçirmeye devam ediyor. E3 2019 kapsamı içerisinde Xbox Games Studios şirketi tarafından satın alınmış olduğu konusunda açıklama yapılması fazlasıyla ilgi çekmiş idi. Aynı zaman içerisinde Psychonauts 2 isimli yapımın geliştirme süreci de  halen sürüyor lakin bugün oyunun çıkışı konusunda çok üzücü bir bilgi verilmiş durumda.

Double Fine şirketinin vermiş olduğu bilgilere bakılır ise oyunun çıkacağı tarihi 2020 senesine ertelenmiş oldu. Aslında söz konusu bu oyunun bu yılın son günlerine doğru çıkması konusunda bir beklenti vardı. Çok uzun  bir zamandan beri Psychonauts 2 isimli oyunu beklemekte bulunan hayranların az daha beklemesi gerekiyor olacak. İlk Psychonauts isimli yapımın 14 sene önce, yani 2005 senesi içerisinde, piyasaya sürülmüş olduğunu göz önünde bulunduracak olursak birkaç ay daha beklemeye devam etmek, muhtemel olarak serinin hayranlarını çok daha fazla zorlamıyor olacaktır.

Double Fine isimli yapım, gecikme konusundaki haberi 2016 senesi içerisinde Psychonauts 2 ile alakalı olarak Fig üstünden başlatmış olduğu destek kampanyasının sayfası üzerinden paylaştı. Double Fine isimli şirketin 3,3 milyon dolar tutarındaki bir hedefle başlatmış olduğu bu kampanya 3,8 milyon dolar tutarına ulaşıp hedefinin üstüne çıkmayı başarmıştı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.