Steam üzerinde komple bedava bir Spider-man oyunu bulunuyor

Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde  vizyona girmiş bulunan Spider-Man: Far From Home isimli film, oyun dünyası üzerinde de kendisini iyiden iyiye hissettirmekte.

Steam üzerinde komple bedava bir Spider-man oyunu bulunuyor


Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde  vizyona girmiş bulunan Spider-Man: Far From Home isimli film, oyun dünyası üzerinde de kendisini iyiden iyiye hissettirmekte. Filme yönelik olarak çok ufak detayların yer aldığı komple bedava bir  tane sanal gerçeklik oyunu, Steam platformu üzerinde ulaşılabilir bir vaziyette. Oyunla alakalı hem çok üzücü hem ise çok daha sevindirici bir takım detaylar bulunuyor.

Vizyona girmiş olduğu ilk hafta sonu içerisinde Türkiye’de en iyi  seviyedeki Temmuz ayının açılmasına imzasını atmış durumdaki Spider-Man: Far From Home isimli yapım, isminden söz ettirmeyi sürdürmekte.. Film içerisinde yer alan kostümler benzerindeki bir takım detayların resmi PlayStation 4 konsolu üzerindeki oyuna bedava bir şekilde sunulması ile, aslına bakılırsa oyun dünyası üzerinde de etkisini hissettirmiş oldu. 

Bugün içerisinde yer alan odak noktamız da Sony şirketi ile Marvel şirketinin filmin tanıtımı amacıyla imzalarını atmış olduğu bedava bir oyundur. Steam platformunun üstünden ulaşılabilmekte olan bu bedava Spider-Man oyunu üzerinde en büyük yenilik ise, hayranlar tarafından çok uzun bir zamandır beklemekte oldukları beklentilerini karşılamış bir şey oldu. 
Oyuncular, HTC Vive ve ayrıca Oculus Rift gözlükleri ile Örümcek-Adam’ın yerine geçerek New York kentinin Manhattan caddeleri üzerinde dolaşabilmekteler. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.