19 Temmuz'da çok oyunculu mod testinin başlayacağı açıklandı

Herkes tarafından sevilen Gears of War isimli serinin 5. oyunu olarak öne çıkan Gears 5’in seven kullanıcılar için çok sevindirici haber gelmiş durumda.

19 Temmuz'da çok oyunculu mod testinin başlayacağı açıklandı


Herkes tarafından sevilen Gears of War isimli serinin 5. oyunu olarak öne çıkan Gears 5’in seven kullanıcılar için çok sevindirici haber gelmiş durumda. Gears of War isimli ünlü seriyi yapan yapımcılardan The Coalition şirketi ile Microsoft şirketi, 19 Temmuz tarihi içerisinde çok oyunculu modla alakalı testleri başlatma konusunda karar verdi. Testler ise, 19 ila 21 Temmuz tarihlerinin yanı sıra 26 ila 29 Temmuz tarihlerinin arasındaki 2 hafta sonunda yapılmış olacak. 

Xbox One platformu ile birlikte Windows 10 PC kullanıcılarına özel olarak test versiyonu 17 Temmuz tarihi içerisinde indirilebilir bir durumda bulunacak fakat bütün kullanıcılar ise gerçekleştirilen bu testlere katılım sağlayamayacak. Testlere katılım sağlayabilmek amacıyla Gears 5 isimli oyunu ön sipariş ya da Xbox Game Pass kullanarak satın almış olmanız gerekli. Bu durum ise, ciddi açıdan bir test işlemi ve  de geliştiriciler sunucuları  kesin bir şekilde doğrulayabilmek amacıyla ellerinden gelen herşeyi yapmış olacaklar ve  ayrıca erken erişim ise çok büyük bir bonustur. 

Çok oyuncuya sahip test içerisinde ''Arcade'' ile birlikte ''Escalation'' ve de ''King of the Hill'' isimli modlar yer alıyor olacak. Antrenman gerçekleştirilebilmesi amacıyla acemi er kampı yer alacak ve de  kısa bir görev turu bulunuyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.